Videó

Rossz anyának tartanak, csak mert tetőtől talpig tetoválások borítanak

Létrehozva: 2022.12.20.

A fiatal édesanya elmesélte: volt, hogy étteremből dobták ki őket, az elítélő tekintetek pedig szinte mindennaposak. Pedig annak ellenére, ahogy kinéznek, sem ő, sem gyermeke édesapja nem bűnöző.

Nem ritka, hogy az anyukák szorosabban magukhoz húzzák a gyermekeiket, amikor meglátják a kétgyermekes anyukát. Hogy miért? Nos, az Illinoisban élő Kyla igencsak extrém megjelenéssel bír: jelenleg ugyanis rendkívül nehéz szabad bőrfelületet találni a testén. Saját bevallása szerint nagyjából 90 százalékban fedik tetoválások – amiket egyébként az elmúlt hat évben gyűjtött be.

Kyla, tetovált anyuka (gyermekeivel és párjával) Truly, YouTube
Kyla párjával és két gyermekével  Fotó: YouTube

Párja hasonlóképp extrém megjelenéssel él, mindkettejüknek vannak minták az arcukon is, emiatt azonban gyakran találkoznak előítéltekkel. Korcsnak titulálják őket, bűnözőknek hiszik, Kylát pedig rossz anyának tartják annak ellenére, hogy valójában él-hal a gyermekeiért.

Volt, hogy kidobtak egy étteremből az arctetkók miatt, és még mielőtt megszólalnék, rossz szülőnek tartanak

 – magyarázta az anyuka a Truly videójában, hozzátéve: azt sem szégyelli, ahogyan kinéz, és azzal is elégedett, ahogyan a gyermekeit neveli.

Kyla, tetovált anyuka (gyermekeivel) Truly, YouTube
Kyla imádja a gyermekeit. Külseje alapján a többi anyuka azonban szörnyetegnek tartja  Fotó: YouTube

Kyla elmesélte: kifejezetten konzervatív családban nőtt fel, így mondhatni 180 fokos fordulat az, ahogy most él, ennek ellenére állítja: nem lázadásból kezdett tű alá feküdni, egyszerűen csak szerette magán a minták látványát. 

Hetente, néha hetente kétszer tetováltak, így nagyon hamar betelt a testem

 – árulta el.

Gyermekei is imádják anyukájuk tetkóit

A fiatal modell nyolcéves kislánya, Kenna bevallotta: szerinte nagyon menő, hogy anykájának ennyi tetkója van. Az ő kedvence egy pizzát, illetve egy cápát ábrázol, amit anyukája a születésnapjára csináltatott. Kema fia, a tízéves Landyn hasonlóképp vélekedik: neki egyébként édesanyja egyik arctetoválása, egy tőr a favoritja.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek