Baleset

Fekete hétvége Tolnában: 3 ember meghalt, sokan megsérültek

P. E.

Létrehozva: 2022.12.19.

Hárman meghaltak, hárman súlyosan-, míg öten könnyebben sérültek meg a megye útjain.

Tolna megye útjain az elmúlt hétvégén két halálos kimenetelű, három sérüléses és további nyolc anyagi káros baleset történt.

 

Pénteken az esti órákban – mindössze negyed óra eltéréssel – egymástól öt kilométerre két halálos kimenetelű baleset is történt. A balesetekben hárman – az M6-os autópályán egy nagykozári házaspár, a 6232-es úton egy 48 éves paksi férfi – vesztették életüket. Hárman meg is sérültek, egy nő súlyosan, egy férfi és egy kisgyermek pedig könnyebb sérüléseket szenvedett.    

Pénteken délután Bátaszéken is történt egy sérüléses baleset. Egy autós az Ady Endre és a Lajvér utca kereszteződésében az STOP tábla utasításait figyelmen kívül hagyta, behajtott a kereszteződésbe, ahol nekiütközött a védett úton haladó autósnak. A balesetben ketten könnyebben megsérültek.

Egy autós közlekedett vasárnap délután a 65-ös főúton Kéty térségében, amikor egy kanyarban nem az út- és látási viszonyoknak megfelelően választotta meg a sebességét, emiatt megcsúszott. Ezt követően az autó 28 éves kalocsai sofőrje elvesztette uralmát a járműve felett, áttért a szemközti forgalmi sávba, és az út mellett levő fás-bokros részen oldalára borult. A balesetben az autó sofőrje súlyosan megsérült.

Vasárnap a késő esti órákban újabb súlyos sérüléssel járó baleset történt az M6-os autópálya Pécs felé vezető oldalán Paks térségében. Egy szerb férfi közlekedett az autópályán, amikor a 101-es kilométerszelvény térségében elaludt, emiatt letért az útról, és az úttest melletti vízelvezető árokban felborult.  A balesetben a sofőr könnyebben, míg utasa súlyosan megsérült.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek