Hihetetlen

Leleplezte az univerzum titkát egy időutazó

Bors

Létrehozva: 2022.11.09.

A időutazó azt is tudja, hogy ki teremtette meg az univerzumunkat és vele együtt minket is. De ez még nem minden, rendkívüli dolgokról számolt be.

Elképesztő dolgot árult el egy magát a 2906-os évből érkezett időutazónak valló tiktokker. Állítása szerint, tudja, hogy az univerzumunknak van egy teremtője, de ez még nem minden...

világűr, univerzum
Fotó: Pixabay

A felsőbb hatalom állítólag egy befőttesüvegben tartja fogva az univerzumunkat. De már nem kell sokat várnunk és hamarosan mi is teremthetünk majd egy sajátot, amit szintén egy befőttesüvegben tarthatunk majd. Legalábbis erről beszélt videójában az önjelölt időutazó.

– FIGYELEM! Igen, egy igazi időutazó vagyok. Az univerzumunk egy nagyon nagy befőttesüvegben van. A mi univerzumunkat valaki olyan hozta létre, akinek az univerzuma szintén egy befőttesüvegben van, és mi is létrehoztunk hamarosan egyet. 2023. március 2-án egy univerzális befőttesüveget találunk, amit egy Edward Thorn nevű gyerek hozott létre – közölt az időutazó, majd magyarázatot adott az univerzumokat fogva tartó befőttesüvegek létezésére is.

– Az üveg egy tudományos projekt része, és sok elképesztő felfedezéshez fog vezetni. Nincs nagy hatásunk azokra, akik létrehoztak minket, de hatással lehetünk azokra, akiket mi hoztunk létre – tette hozzá.

Amíg egyesek hisznek a vad elméletben, mások szerint a TikTok-fiók mögött álló személy túl sok rajzfilmet nézett – írja a Daily Star.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek