Szívszorító

A legszebb ajándékot kapta nővérétől az egy éves kisfiú, az életét

Létrehozva: 2022.09.17.

A szülők meghozták életük legnehezebb döntését.

A négyéves Aubrey Austin elképesztő bátorságról tett tanúbizonyságot, amikor gondolkodás nélkül  öccsének adományozta őssejtjeit. Carey mindössze nyolc hónapos volt, amikor egy ritka típusú vérrákot diagnosztizáltak nála. 

A csöppségnek egyetlen esélye volt a túlélésre, az őssejt-transzplantáció. Az aggódó szülők azonnal donor után néztek, de ekkor jött a második sokk, 4 éves lányuk tökéletes lenne, de így őt is fájdalmas műtétnek kell álávetni. 

Mégy csak négyéves volt, de mindennap megkérdezte, hogy tud segíteni, hogy Carey jobban legyen. Szörnyű szülőnek éreztem magam, de ez volt a fiunk egyetlen esélye a túlélésre 

- mesélte a testvérek édesanyja. 

A szülők meghozták életük legnehezebb döntését úgy döntöttek, hogy a Carey első születésnapján elvégeztetik a csontvelő-transzplantációt. 

Carey az első születésnapjára a legszebb ajándékot kapta nővérétől, esélyt az életre 

- mesélte könnyek között a büszke édesanya. 

Az orvosok és nővérek is megkönnyezték, a pillanatot, amikor Aubrey magához tér. A bátor nagy testvér végig mosolygott a fájdalmak ellenére is, és végig öccséért aggódót. 

Ennyire megható dolgot még soha életében nem láttam, mindenkinek könny szökött a szemébe, amikor Aubrey és Carey elöszőr találkoztak a műtét után. Aubrey magához ölelte kisöccsét, megpuszilta és elmondta neki, hogy most már megfogsz gyógyulni 

- emlékezett vissza a megható pillanatra az édesanya,  majd elmondta, hogy Carey a műtét után félévvel már tünetmentes.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek