Betegség

Egyetlen napot adtak a 25 hetes terhes édesanyának

Létrehozva: 2022.08.07.

Az asszony versenyt fut az idővel. Egyetlen vágya, hogy babája világra jöhessen, mielőtt ő meghalna.

Forrás: Facebook

Élete harcát vívja az az ötgyermekes asszony, akinek egyetlen vágya, hogy megszülhesse kislányát és hozzámehessen kedveséhez. Az idő azonban sajnos ellene dolgozik: kegyetlen és gyorsan terjedő betegsége miatt minden egyes nap, amit életben tölt, csoda. Kiváltképp annak fényében, hogy amikor diagnosztizálták a leukémiáját június 26-án, a dokik közölték a negyvenéves nővel: nem biztos, hogy 24 óra múlva még életben lesz.

Az angliai Blackpoolban élő Carrie Dodds azonban minden matematikai és orvosi esélyre fittyet hányva küzd. Folyamatosan kapja a kemoterápiát, az őssejtkezelést azonban csak azt követően kezdhetik meg nála, hogy életet adott gyermekének. Most a terhessége 25. hetében jár, a dokik pedig úgy számoltak, a 32. hétben mesterségesen megindítják a szülést.

Carrie Dodds, GoFundMe
Carrie és szerelme, Shaun nagyon szeretnének összeházasodni  Fotó: GoFundMe

Persze mindehhez az kell, hogy Carrie addig életben maradjon.

A nő és szerelme ráadásul szeptember 2-án szeretnének oltár elé állni. Hogy a nagy nap minél gördülékenyebben menjen és minél kevesebb terhet jelentsen az ifjú párnak, online adománygyűjtésbe kezdtek.

– Ha őszinte akarok lenni, minden segítséget értékelünk. A lehető leghamarabb fogunk összeházasodni, mert nem tudhatom, meddig jutok el a kezelésemben, illetve meddig tart ki a szervezetem. Azt mondták, csak 24 órám van hátra, erre tessék, még mindig itt vagyok – magyarázta Carrie a Mirrornak

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek