Gyász

Felfoghatatlan: négy nappal esküvője után hunyt el a 35 éves édesanya

Bors

Létrehozva: 2022.08.22.

Nem tudott ott lenni édesanyja temetésén, mert épp akkor döntötte le a lábáról a betegség. Egy hétig sem volt hospice-ban, amikor végleg feladta a küzdelmet.

A rákban szenvedő tragikus sorsú fiatal anyuka nem hagyta, hogy a kegyetlen betegség megtagadja tőle azt a pillanatot, amiről mindig is álmodott. Lyndsey McKeown mindössze négy nappal azután halt meg, hogy egy hospiceban összeházasodott élete szerelmével. A 35 éves nő múlt héten az írországi Dublinban, családja és barátai előtt ment férjhez Danielhez. Büszke fiaik, a 12 éves Rian, a 10 éves Riley és a hétéves Carson is ott voltak a nagy napon, amikor a szüleik kimondták a boldogító igent.

gyertya
Fotó: Pixabay

Egy hónapon belül ez volt a második tragédia, miután Lyndsey édesanyja meghalt. Mindezek után jött az újabb szívfájdító sorscsapás a gyászoló család számára. Megpróbáltatásaik ugyanis nem értek véget, most az ellen kell küzdeniük, hogy ne váljanak hajléktalanná.

- Az édesanyja három hete hunyt el légzési problémákkal, és úgy volt, hogy elmegy a temetésére, de egész éjjel hányt. Nem vette észre, hogy mi történik vele. Hat napig volt a hospice-ban, mielőtt meghalt. A fia születésnapja augusztus 13-án volt, és csak azután volt hajlandó távozni - árulta el családja a Mirrornak.

A barátaik sürgős adománygyűjtésbe kezdtek, hogy jelenlegi otthonuk helyett alternatív szállást találjanak nekik. Sharon Ogden, az özvegy férj egyik barátja elárulta: Daniel teljes munkaidős édesapa, mivel két fia autizmussal és ADHD-val él.

- Mindenki összetört a halála miatt. Lyndsey csodálatos ember volt, és ezért szerette őt mindenki. Én Teréz anyának hívtam őt, mert annyira jó volt mindenkivel. Még a legrosszabb napokon is képes volt énekelni és táncolni. Mindenki életét vidámabbá tette, és bármit megtett volna szeretteiért – emlékezett meg az elhunyt édesanyáról Sharon.

A nő több mint egy évvel ezelőtt még létrehozott egy GoFundMe oldalt, hogy adományokat gyűjtsenek a méhnyakrákkal diagnosztizált Lyndseynek. Most ezen keresztül gyűjtenek pénzt a család lakhatására. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek