Bűntény

Eladta újszülött kisfiát az édesanya, döbbenetes, mivel indokolta tettét

Létrehozva: 2022.08.29.

Nagyjából 300 ezer forintot keresett az az anya a tranzakción, aki saját, háromhetes gyermekét adta el egy idegen férfinak. Noha a nő és bűntársa a zsaruknál kötött ki, a vevőre – és így a gyermekre – nem sikerült rátalálni.

Forrás: Pexels

Jelenleg is keresik a hatóságok azt az újszülöttet, akit saját, örömlányként dolgozó anyja adott el egy idegennek. A bűntényről a csöppség apja értesítette a nigériai hatóságokat még augusztus 18-án. A férfi elmondta: korábban megismerkedett egy szexmunkással, Mary Olatayóval, aki teherbe is esett. A férfi bérelt egy lakást, ahol együtt élt a nővel a gyermek születéséig, akkor azonban Mary egyik napról a másikra kereket oldott. A hatóságok hamar ráakadtak, ekkorra azonban a nő már túladott a gyereken.

Mint kiderült, a 23 éves Olatayo egy másik fiatal nő, Chioma Esther Ogbonna segítségével ismerte meg a vevőt, aki 600 ezer nigériai nairát (nagyjából 590 ezer forintot) fizetett a kisfiúért. A pénzt egyenlően elosztották. A prostituált bevallotta: a gyerek ártott az üzletnek, ezért kellett megszabadulni tőle.

Sajnos a hatóságok azóta sem bukkantak rá sem a vevőre, sem a csecsemőre.

(Via)

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek