Bíróság

Megszólalt a rendőrgyilkos cellatársa: Németh már soha nem akar szabadulni

2022. május 12. csütörtök 11:01

Némethre nagy valószínűséggel tényleges életfogytig tartó fegyházbüntetés vár, amennyiben a bíróság bűnösnek mondja ki.

Némethre nagy valószínűséggel tényleges életfogytig tartó fegyházbüntetés vár, amennyiben a bíróság bűnösnek mondja ki. A vád szerint még 2018. augusztus 10-én este egy budai erdős területen valamin összeveszett egy hajléktalantársával, majd ádáz verekedés vette kezdetét. Németh István adott is meg kapott is, végül úgy döntött, hogy erőteljesebb módszerrel tesz pontot a vita végére. Az ellenlábasát leöntötte valamilyen éghető folyadékkal, majd meggyújtotta. Később értesítette a tűzoltókat, akik mentőt is kértek a helyszínre. A sértett két nappal később a kórházban halt meg.

Zárkafelelős voltam, és Németh urat betették hozzánķ, hogy fogadjuk be. Jó viszony alakult ki, hamar megismerkedtünk. Elmesélte az életét, a Soós ügyet is. Aztán elmondta, hogy felgyújtott egy szivacson fekvő hajléktalant, és ő hívta ki a tűzoltókat. Mindezt önként mondta el - mondta a bíróságon a rablásért Raffael Zoltán , Németh cellatársa. Németh István egyébként csak néhány napot töltött velük, mielőtt átszállították egy másik börtönbe. Az elítélt állítása szerint ennyi idő alatt nem volt köztük konfliktus.

- Mi nem kérdezgettük, magától mondta el, miket követett el. Azt is kifejtette, hogy ő már soha többet nem akar szabadulni.
Raffael többek között a takarításért és a fegyelemért felelt a zárkában. Kifejtette, hogy az őrök óránként ellenőrizték őket. - emlékezett vissza a a bíróságon a rablásért elítélt férfi.

Németh elkezdett irkálni valamit. Megkérdeztük, hogy a családjának szeretne-e levelet küldeni, mire előadta, hogy egy magának jegyzi fel a gondolatait - mondta még Raffael, aki tagadja, hogy bántalmazták volna Némethet. Ez azért érdekes, mert Németh István éppen azt állítja, hogy a társai ütötték-verték, és csakis azzal vették rá, hogy a hajléktalan megöléséről beszéljen.

A bíróságon felolvasták Raffael egy korábbi nyilatkozatát, abban kifejtette, hogy Németh azt is előadta nekik, hogy belenyúlt a kislánya nemi szervébe, a kisfiát pedig rábírta, hogy a szájába vegye Németh férfiasságát.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!

Ez is érdekelhet

origo.hu

Megerőszakolták Kim Basinger lányát

life.hu

Szexkütyü teszt: "Úgy elkezdtem spriccelni, hogy azt hittem, bepisiltem."

hirtv.hu

Tragédia történt a Nyerő Páros forgatásán

ripost.hu

Már magánnyomozóval is beszéltek a Kispestről eltűnt fiú szülei

hirtv.hu

Elítélték a náci haláltáborok legidősebb őrét: a 101 éves férfi súlyos éveket kapott

mindmegette.hu

Ez a különbség az olasz és a klasszikus fagyi között

travelo.hu

HORVÁTORSZÁG TELE VAN TERMÉSZETTEL…(x)

borsonline.hu

Most adtak ki újabb riasztást a meteorológusok: borzalmas, ami jön

borsonline.hu

Nem először érte súlyos baleset a budapesti házomlásban megsérült táncoslányt

borsonline.hu

Megrázó részletek a kórházból: ez vár most a budapesti házomlásban megsérült táncosra

További cikkek

Időjárás

Elkezdődött: Pokoli hőséggel tombol ma a kánikula

Tragédia

Újra gyerekeket szállít a tomajmonostorai halálbusz