Betegség

Figyelmeztet az anya: Ezt az ijesztő tünetet észlelte, 4 éves rákos kislányán a diagnózis előtt

Létrehozva: 2022.04.09.

Semmi jel nem mutatott arra, hogy a kislány beteg lenne.

A daganatos betegségek tünetei nem mindig egyértelműek, így eleinte a rákos betegségeknek sincsenek feltűnő jelei. Éppen ezért Annabell Broom arra buzdítja a szülőket, hogy bízzanak az anyai ösztöneikben, miután négyéves kislányánál rákot diagnosztizáltak, az után, hogy ennek semmi előjele nem volt. 

A brit édesanya a végezetes diagnózis előtt is érezte, hogy valami nem stimmel, az addig makkegészséges 4 éves Ferrynel. A kislány hirtelen rosszkedvű lett, és többször belázasodott, A kétgyermekes anya legbelül érezte, hogy nagy a baj, de legvadabb rémálmában sem gondolta volna, hogy ennyire súlyos betegséggel kell szembe nézniük. 

Ferryn egészséges és fitt 4 éves volt, azonban egyik napról a másikra egészen apró dolgok miatt elsírta magát és éjszakára sokszor belázasodott -emlékezett vissza Annabell. 

A nyugtalanító tünetek után orvoshoz fordultak, ahol a kislány kezelőorvosa elővigyázatosságból elvégzett egy vérvizsgálatot, majd haza küldte őket. Annabel ekkor még arra számított, hogy a csöppség egy antibiotikum-kúra után már jobban is fogja érezni magát. 

A helyzet azonban drámai fordulatot vett, és a fiatal szülök legrosszabb rémálma vált valóra, amikor pénteken hajnal 1 órakor a mentők ébresztették a családot. 

A kislányt azonnal kórházba szállították, ahol közölték a szülőkkel a szörnyű diagnózist Ferryn rákos, és azonnal vérátömlesztésre van szüksége. 

„Azt tanácsolom minden szülőnek, hogy még akkor is, ha mindenki azt mondja, hogy csak túlságosan aggódsz, akkor is hallgass az anyai ösztöneidre. Hiszen egy apró megfázásnak hitt betegség, lehet egy végzetes diagnózis előjele.” - tanácsolja Annabell. 

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek