Tragédia

Megszakad a szív: mérgezésbe halt bele a 15 hónapos tündéri kislány

Bors

Létrehozva: 2022.03.07.

Rejtélyes körülmények között halt meg egy ártatlan kisded. Ám pár hónappal később a rendőrség megdöbbentő dologra jött rá.

Képünk illusztráció

Forrás: Pixabay

Nem mindennapi, hátborzongató történet látott napvilágot egy 15 hónapos kislány halála kapcsán. Négy hónap telt el a kisbaba halála óta, mire kiderült, életének nem más vetett véget, mint fentanil mérgezés. A rendőrség most minden erejével azon van, hogy kiderítsék, hogyan került a halálos szer a baba közelébe, illetve otthonába.

Úgy tudni, hogy Ivy White apja, a 32 éves Kaleb White azon a végzetes napon este 10 órakor ment el dolgozni, és a kislányt az édesanyja, a 26 éves Danielle Zanyk gondjaira bízta. Ekkor még a gyönyörű kis angyalnak semmi baja nem volt, jól érezte magát.

Danielle elmondta, hogy ő és Ivy éjfél körül elaludtak, és hajnali 5 óra körül ébredtek fel, amikor White korán hazaért a munkából. 

Furcsa érzésem volt, hogy valami nincs rendben otthon – mondta a nyomozóknak korábban a férfi. Állítólag ekkor fedezték fel, hogy Ivy nem lélegzik, és semmire sem reagál. Tény, hogy riasztották a mentőket, akik 20 perccel később az ekkor már életjeleket mutató kislányt kórházba szállították. A jelentések szerint a babának ekkor 32.6-re csökkent a testhőmérséklete, és hányt. Nem sokkal reggel 6 óra előtt elhunyt.

A pár tagadta, hogy kábítószert használtak volna. A hatóságok azóta nemcsak a házat, de a házaspár telefonjait is átnézték. Azt remélik, az üzenetek magyarázattal fognak szolgálni a történtekre és a kábítószerre.

Jelenleg különböző vádakkal, de mindkettőjüket letartóztatták, az ügy azonban még koránt sincs lezárva – írja a Crime Online. 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek