Aktuális

Rendőrök lepték el az utcákat: Eltűnt 4 játékos a spanyolországi női kézilabda-világbajnokságon

Bors

2021. december 10. péntek 20:20

Nyomoznak a rendőrök négy kameruni játékos után, akik a spanyolországi női kézilabda-világbajnokság alatt tűntek el.

 A hatóság közlése alapján a kameruni küldöttség csütörtökön jelentette be a kézisek eltűnését, de ennek először nem tulajdonítottak kiemelt figyelmet, miután szobájukban nem volt nyoma dulakodásnak és személyes holmijukat sem találták. A rendőrségi szóvivő kiemelte: jelenlegi ismereteik alapján úgy vélik, hogy a játékosok önszántukból távoztak a válogatott szállásáról. Hozzátette: egyelőre nem tudják, hogy hol tartózkodhatnak.

A sportvilágban nem egyedi eset, hogy sportolók, versenyzők nagy esemény közben hagyják el honfitársaikat, és kérnek menedékjogot a rendező országtól arra hivatkozva, hogy hazájukban rosszak az életkörülmények. Így tett az a hét kameruni sportoló is, aki a 2012-es, londoni olimpia idején tűnt el.

A vb csoportkörében Kamerun három vereséget szenvedett - kikapott az oroszoktól, a szerbektől és a lengyelektől is -, így az alsóházi rájátszásban folytathatta szereplését, amelyben eddig Angolával szemben maradt alul 35-24-re, ezt követően pedig Üzbegisztánnal és Iránnal találkozik.

További cikkek

Gyilkosság

Hat családtagjával végzett a vérfertőző lelkész

Tragédia

„Olyan hívást kaptam, amit egyetlen szülő sem akar” – zokogta az apuka, aki elvesztette a gyermekét

Ez is érdekelhet