Aktuális

Ezért akarják a sztárok hatalmas gyémánttal bizonyítani szerelmüket a külvilág felé (x)

Bors

2021. november 30. kedd 18:05

A szomorú igazság az, hogy nem attól függ az eljegyzési gyűrű értéke, hogy milyen nagy és mennyire tartós a szerelem. Sokszor egyszerű gazdasági oka van a dolognak.

Forrás: gyemantgyuru.hu

Minden menyasszony örömmel mutatja meg a világnak, hogy milyen eljegyzési gyűrű került az ujjára, de egyes világsztárok bizony túlzásba esnek az ékszer értékét illetően.

Persze, ha figyelembe veszünk néhány tényezőt, máris láthatjuk, hogy nem mindig a szerelem fokmérője a karátszám!

Az eljegyzési gyűrű befektetés…

Egy világhírű színésznő vagy énekesnő nem engedheti meg magának, hogy egyszerű holmikat viseljen. A dizájner ruhák, táskák és cipők mellé látványos ékszerek dukálnak.

Van, amelyiket kölcsönkapják az ékszerházaktól, de gyakran ajándékként kerülnek hozzájuk. Vagy épp eljegyzési gyűrű formájában.

A hírességek mellett megjelenő férfi számára ugyanis gyakran igencsak kifizetődő az együtt töltött időszak. Hogy miért? Mert a közös fotók, vörös szőnyeges megjelenések igencsak megemelik az úriember „értékét” is, főleg, ha a népszerűségéből él.

Ha pedig eljön az ideje az eljegyzésnek, és nem fukarkodik a dollárokkal, minden nő miatta fogja irigyelni a kedvesét. Mondhatni, a híres nők vőlegényei ezzel a saját jövőjükbe fektetnek be. (Kivéve akkor, ha eleve milliárdosok.)

Vagy fájdalomdíj?

De a másik fél sem jár rosszul, hiszen az eljegyzési gyűrűt jó részüknek eszében sincs visszaadni a szakítás után. Mariah Carey ujjára például 10 hónap együttjárás után, 2016 elején húzott egy 10 millió dolláros ékszert akkori párja, James Packer milliárdos üzletember.

A 35 karátos gyémánt sem volt azonban elég ahhoz, hogy legalább ugyanazon év karácsonyáig kihúzzák együtt. A szakítás után két évvel az énekesnő eladta a gyűrűt, mindössze 2,1 dollárért. Nem is olyan rossz fájdalomdíj az együtt töltött 18 hónapért.

Jennifer Lopez egészen más megfontolásból nem adta vissza Alex Rodrigueznek a tőle kapott 20 karátos, 4,5 millió dollárt érő eljegyzési gyűrűjét.

A világsztárhoz közel álló források szerint a híresség azért tartotta meg a drága ékszert, mert a 4 közös év alatt ő is legalább ennyit költött órákra és egyéb ajándékokra Alex számára.

Érdekes módon, a Marc Anthony-tól 2004-ben kapott, 4 millió dollárt érő eljegyzési gyűrű ékszert sem adta vissza, inkább eladta. (A Marc-kal való eljegyzés előtt szakított Ben Affleck-kel, az ő 1,2 milliót érő ékszerét viszont visszaküldte a színésznek.)

A „tartós” szerelem kevesebbel is beéri

Bár Ryan Reynolds egy igazán különleges, 2 millió dolláros rózsaszín gyémánttal ékesített drága ékszert húzott Blake Lively ujjára 10 évvel ezelőtt, azért sok világsztár inkább az eszmei értéket részesíti előnyben.

Ha Orlando Bloom és Katy Perry kapcsolatára gondolunk, az igazi tündérmese jut eszünkbe.

A színész mégsem esett túlzásba az eljegyzési gyűrűvel kapcsolatban. Az egyedi, rózsaszín és fehér gyémántokból álló, virágot formázó ékszer ugyanis - amit párja ujjára húzott -, potom 37.000 dollárból kijött. Emma Stone is boldogan viseli mindössze 35.000 dollárt érő eljegyzési gyűrűjét, melyet egy gyémántokkal körülvett természetes gyöngyszem díszít.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!

Ez is érdekelhet

origo.hu

Meg kell kínozni a kövér utasokat, de orális szexet adni a gazdag kuncsaftoknak a Ryanair vezérigazgatója szerint

magyarnemzet.hu

Vidéken és a fővárosban is tarolt a Fidesz-KDNP az időközi választásokon

borsonline.hu

Komplikációk léptek fel betegsége során, amputáción esett át a Nagy Ő sztárja

hirtv.hu

Megsemmisítő vereséget szenvedett a józsefvárosi baloldal az időközi választáson

ripost.hu

Se bugyi, se más, teljesen meztelenül hintázik az almamellű álomnő

hirtv.hu

Tizenhét körözött kamiont foglaltak le a rendőrök Nagylakon és Csanádpalotán

magyarnemzet.hu

Hordágyon vitték el a hazai vizes vb hihetetlenül peches játékvezetőjét

mindmegette.hu

A legjobb folyadékpótló gyümölcsök és zöldségek nyárra

borsonline.hu

Vastag Csaba szerelme megmutatta, mit csinálnak az ágyban

borsonline.hu

Kivételes alkalom: megmutatta szerelmét Nacsa Olivér

borsonline.hu

Elképesztő felfedezés, akár 200 évig is élhetünk, ez kell hozzá

borsonline.hu

Csak a kezével takarja meztelen melleit Vass Zita -18+

További cikkek

Figyelmeztetés

Megkongatta a vészharangot Müller Cecília, rendkívüli bejelentést tett

időközi

Vidéken és a fővárosban is tarolt a Fidesz–KDNP az időközi választásokon