Aktuális

Szexelj már a legelső randin – hirdeti a fiatal lány, el is árulta, miért

Bors

Létrehozva: 2021.10.23.

Már 25 millióan látták azt a videót, amiben egy csinos fial lány, Eve Culling azt tanácsolja mindenkinek, hogy már az első randin bújjon össze kiszemeltjével. Saját tapasztalataival indokolja meg a TikTokon, hogy ez miért is olyan jó ötlet.

A videóban Eve Culling elmondja, hogy talán sosem várt annyit az első szeretkezéssel, mint a legutóbbi alkalommal, amit igencsak megbánt. Szerette volna jobban megismerni az új srácot, úgy érezte, hogy vele végre komolyabb kapcsolata lehetne. Nagyjából 10-15 alkalommal randiztak, amikor elérkeztek a kritikus ponthoz. Eve megkérdezte a fiút, hogy van-e valami különleges kívánsága, vágya, ami igazán beindítja, de nemleges választ kapott.

@eveculling

Instagram @ eveculling ##TakeTheDayOffChallenge

♬ Calm LoFi song(882353) - S_R

Az előjátékig minden rendben volt. Aztán a fiú elkezdett hozzá mocskosan beszélni. 

– Tudom, hogy arra gondolsz, hogy ez szexi is lehet. Egyetértek, de ő teljesen másképpen szólt hozzám – fejtette ki Eve a videóban. 

Azt akarod, hogy teherbe ejtselek, hogy mindenki tudja, tőlem fogant meg a baba, és az enyém vagy?  – idézte a lány szexpartnere meglepő szavait. 

Persze azt várta, hogy igent mondjak, de én teljesen lefagytam. Mi a fenét kellett volna mondanom? Fizetni akarsz az abortuszomért vagy egyedülálló apa akarsz lenni?– mondta a megdöbbent lány, aki szerint azért is ajánlott mihamarabb, akár már az első randin szexelni, hogy ne érjék ilyen meglepetések az embert. Hónapokon keresztül egyre közelebb kerül hozzád valaki, aztán egy pocsék szex miatt minden kárba vész

– magyarázta csalódottan.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek