Aktuális

Hárman erőszakolták meg a 13 éves miskolci lányt

Bors

2021. október 25. hétfő 17:40

Egyet közülük még keres a rendőrség.

Vádat emelt a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Főügyészség egy 17 éves fiatalkorú fiú és egy 22 éves férfi ellen szexuális erőszak bűntette és emberkereskedelem bűntette miatt – közölte az Ügyészség.

A 17 éves fiú és a lány Miskolcon egy gyermekvédelmi otthonban lakott.

A fiú két éve tavasszal rábeszélte a lányt, hogy prostituált legyen. A lány tiltakozott, de félelmében nem mert ellenkezni. Az ügyészség szerint a 17 éves vádlott személyesen beszélte meg a szexuális szolgáltatást igénybe vevő férfiakkal a tarifákat, és ő vette át tőlük a pénzt. Egy szerencsi vasútállomás környékén is prostitúcióra kényszerítette a kislányt. Az összesen mintegy öt alkalomból a vádlott 35 ezer forintot tett zsebre, ennek a nagy részét megtartotta magának.

Aztán 2019 májusában egy koncert után a villamosról leszállva egy elhagyatott területen két barátjával megerőszakolta a lányt a 17 éves fiú.

Az ügyészség közleménye szerint a lány folyamatosan próbálta elutasítani őket, megkísérelt védekezni, szabadulni tőlük, azonban ez minden esetben sikertelen volt, megakadályozták a menekülését.

Az ügyészség a vádlottak közül a más ügyben szabadságvesztés büntetését töltő fiatalabb vádlottal szemben fiatalkorúak börtönében letöltendő szabadságvesztést és közügyektől eltiltást, míg a felnőttkorú társával szemben fegyházbüntetést és közügyektől eltiltást indítványozott. Az ügyészség mindkét vádlott vonatkozásában indítványt tett minden olyan foglalkozástól, tevékenységtől való végleges eltiltásukra, amelyek során tizennyolcadik életévét be nem töltött személy nevelését, felügyeletét vagy gyógykezelését végeznék.

További cikkek

Bukás

Óriási bukás lett a baloldali aláírásgyűjtés: elkéstek és keveset gyűjtöttek

Ez is érdekelhet

nemzetisport.hu

Király-kupa: Athletic Bilbao–Barcelona élőben az NSO-n!

borsonline.hu

Előtte állt az élet: fiatal magyar fiú halt bele a koronavírusba, semmilyen alapbetegsége nem volt

life.hu

Február 1-től kötelező lesz az oltás az 50 év felettieknek, védettségi igazolás kell fodrászatokban és a kozmetikai szalonokban is Olaszországban

vg.hu

Nem csak meggyőződésből oltásellenes Djokovic

bama.hu

Rendőrök lepték el a Király utcát Pécsett, egy rosszfiú akadt horogra?

origo.hu

Nagy a baj a NASA szerint: bármikor becsapódhat egy aszteroida a Földbe

origo.hu

Ezek voltak a legnagyobb üzletek a videójáték-iparban

borsonline.hu

Kiadták a körözést: Magyar youtubert keres a rendőrség

borsonline.hu

Most közölték a meteorológusok: rettenetes, ami mindjárt átvonul az országon

origo.hu

Egymás után veszi a százmilliós autókat a baloldali milliárdos Bige László és fia