Aktuális

Brutális baleset: fának hajtott autójával három tinédzser, egyiküket sem tudták megmenteni

Bors

2021. október 25. hétfő 17:00

Pillanatok alatt bekövetkezett a tragédia, amikor autójukkal borzalmas balesetet szenvedtek.

Forrás: Pixabay

Borzalmas baleset történt vasárnap este, amikor három fiatal együtt utazott egy autóban a dél-yorkshire-i Rotherhamben. A volán mögött ülő fiatal egy váratlan pillanatban elveszítette az uralmát a járműve fölött és letért az útról, majd egyenesen egy fának hajtott. 

A járműben két 19 éves és egy 18 éves fiatalember utazott, a helyszínre rohanó mentősök sajnos egyikük életét sem tudták megmenteni. 

Családjaikat a rendőrség értesítette a szörnyű tragédiáról, és szakavatott munkatársaik támogatják őket ebben a nehéz időszakban. A helyszínelés késő estéig elnyúlott, a baleset körülményeit egyelőre vizsgálják, az esetleges szemtanúk jelentkezését várják és a biztonsági kamera felvételeit is át fogják nézni. 

- A tinédzserek, két 19 éves és egy 18 éves fiatal a helyszínen meghaltak, miután a fehér Ford Fiesta, amiben utaztak egy fának ütközött. Ha bármilyen információval rendelkeznek az ütközéssel kapcsolatban keressenek minket – nyilatkozta a rendőrség szóvivője a Daily Star oldalának.

Egyelőre nem adtak információt azzal kapcsolatban, hogy a három srác honnan és hova utazott, és azt sem miért következhetett be a szörnyű tragédia. 

További cikkek

Interjú

Szentkirályi Alexandra: Előre kell menni, nem hátra

Dráma

A gyerekszoba előtt állt meg az elszabadult kamion Bodogláron

Ez is érdekelhet