Aktuális

14 évesnek adta ki magát a diákja ölében elélvező tanárnő, hogy megússza a börtönt

Bors

2021. október 26. kedd 09:00

Mindent megtett volna az a tanárnő, aki titkos viszonyt folytatott a saját kiskorú diákjával, hogy ne kerüljön börtönbe.

Aljasabbnál aljasabb lépésekkel próbálkozott az a tanárnő, akinek diákja megrontása miatt kellett felelnie a bíróság előtt. Mialatt óvadékkal szabadlábon védekezett, hazudott, manipulált, csalt, kérlelte és fenyegette a kamaszt és családját. Mindhiába – gátlástalan tetteire végül fény derült.

A 25 éves, az angliai Brighton városában élő és oktató Fatinah Hossain 14 éves tinivel folytatott viszonya 2020 első felében derült ki. A nőt júniusban engedték ki óvadékkal, mely után különböző trükkökkel igyekezett elérni, hogy ejtsék a vádakat ellene. 

Először azt hazudta, hogy teherbe esett a kisfiútól, hátha így megszánják. Amikor rájött, hogy ez nem lesz célravezető, különböző hamis személyiségek mögé kezdte zaklatni és fenyegetni a családot. Sőt, online egy 14 éves lánynak adta ki magát, és hamis vádakat kezdett el terjeszteni a kamaszfiú egyik férfi rokonáról. Abban reménykedett, hogy kirúgják, netán le is tartóztatják. 

Mondanunk sem kell, Hossain machinációi nem hogy nem jöttek be, de a rendőrség is tudomást szerzett róluk, így végül az igazságszolgáltatás akadályozása miatt is kellett felelnie. Végül 5 év négy hónap szabadságvesztésre ítélték, emellett élete végéig regisztrálták, mint szexragadozót – számolt be a döntésről a Mirror.

További cikkek

Kamatstop

A kamatstopnak köszönhetően 30 milliárd forint marad a magyar családoknál

KRESZ

Mozgáskorlátozottak helyén, tilosban parkolt Karácsony Gergely szolgálati autója - videó

Ez is érdekelhet