Aktuális

Korhatáros vallomás: édeshármasoztam egy apa-fia párossal – és a pasim egy cseppet sem bánta!

Bors

Létrehozva: 2021.06.09.

Le akartam feküdni a nagybátyámmal – vallotta be a nő, aki azóta is rendszeresen vesz részt rokonszexben.

Igencsak pikáns titkokat fedett fel egy online rádióműsornak egy nő. Elárulta: nem véletlenül szeret édeshármasozni olyan férfiakkal, akik valamilyen rokoni kapcsolatban állnak egymással, ugyanis kamaszlányként sokat fantáziált a saját unokatestvéréről – és a nagybátyjáról is!

A jelenleg Amerikában élő, eredetileg azonban Oroszországból származó 29 éves Victoria minden szemérem nélkül mesélt a Strictly Anonymous podcastjében. A nő elárulta: noha van párja, a férfi egy cseppet sem bánja, hogy barátnője időről időre más – vagy még inkább: mások – ágyában köt ki, Victoria pedig él is az "elhajlási engedéllyel".

Megesett például, hogy testvérekkel szexelt, de egy New York-i tartózkodása alatt sikerült egy apa-fia párost is becserkésznie egy édeshármas erejéig. 

Mint mondta: először a fiúval kezdtek el beszélgetni, semmi szexuális utalás nem hangzott el, aztán valahogy mégiscsak úgy alakult, hogy lepedőgyűrés lett belőle, méghozzá trióban.

Victoria ezzel kamaszkori szexuális fantáziáit éli ki, akkoriban ugyanis nagyon vágyott az unokatestvérére és a nagybátyjára is.

– De soha nem tettük meg, mert nagyon konzervatív családban nőttem fel. Csak gondoltam rá, de sosem léptem át ezt a határt – tisztázta a dolgokat, hozzátéve: nagyon is szexi volt a nagybátyja, az unokatestvérével való szex gondolatáról pedig egyszerűen képtelen volt lekattanni.

(via

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek