Aktuális

Nem hiszünk a szemünknek: Kamera rögzítette, mit tett a pécsi autómosóban egy férfi - bíróság elé kell állnia - videó

Bors

Létrehozva: 2021.06.25.

A két férfi az autómosónál veszett össze, amikor egyikük teljesen bekattant, és mosópisztollyal állt bosszút az ellenfelén. Szerencsére az egész jelenetet rögzítette a kamera.

Forrás: Ügyészség

Az egész csata egy apróság miatt bukott ki egy pécsi áruház melletti autómosóban. Az egyik férfi és a barátnője ugyanis éppen a kocsijukat tisztogatták, amikor a másik férfi megérkezett, és úgy rájuk állt, hogy csak előre tudtak kimenni a tolatás helyett. Az előzékeny sofőr és barátnője még elnézést kért – majd egy kis türelmet is kértek a rájuk álló sofőrtől. Ám ő nem megköszönte a kedvességet, szidalmazni kezdte az asszonyt.

A nő visszament a kocsihoz, ahol döbbenten számolt be párjának a másik férfi viselkedéséről, ami viszont már a nyugodt sofőrnél is betette a kaput: komótosan odament, és számonkérte a férfit. Ő azonban ismét támadott:

a kezében lévő mosópisztollyal először lefröcskölte, majd ordítani kezdett, meg is rúgta a hátráló ellenfelét, végül pedig arcon zúdította a vízsugárral. 

Miután még többször nekiment és megrúgta, a meglepett férfi inkább elszaladt, hívta a zsarukat, és őrizetbe vették a bekattant mosópisztolyost. Most hamarosan garázdaság miatt felelhet a bíróságon.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek