Aktuális

Támadják az interneten meztelen képeit áruló terhes nőt, de szerinte ez tetszik a férfiaknak – 18+ fotók

Bors

Létrehozva: 2021.05.13.

Reagált a támadásokra a meztelen képeit áruló terhes nő: elmondása szerint ez nem a babája felhasználásáról, hanem a testéről és annak változásáról szól, amit szívesen oszt meg másokkal.

Terhessége sem töri meg az interneten meztelen képeit árusító nő karrierjét. Nem hagyta szó nélkül a támadást: hogyan használhatja fel arra a még meg nem született kisbabáját, hogy több pénzt keressen?

Marissa Frost régóta gyűjti az előfizetőket az OnlyFans-oldalán, amelyen pénzért exkluzív tartalmakat ajánl. Ezekből ad egy kis ízelítőt Instagram-oldalán.

És nem teszi ezt másként azóta sem, hogy várandós. Sőt, ettől még több előfizetőt és pénzt remél.

Gyönyörűnek érzem magam és meg akarom osztani a testemet másokkal, miközben növekszik a babám – idézi a DailyStar a modellt.

Tudom, hogy sok férfi odáig van a terhes nők testéért és remélem, hogy még több pénzt tudok csinálni ebből – tette hozzá.

Sokan azzal támadják, hogyan használhatja fel erre a célra a babáját, de ahogy ő fogalmaz, ez számára nem a gyermekről, hanem a testéről és a külsőmről szól.

Az 5 hónapos terhes Marissa a várandósság egyes részeit ugyanis szeretné hasonlóan megélni, mint más ismert emberek: a gyerek nemét és születésének dátumát például ő sem akarja publikálni.

De a testem változását szívesen megosztom másokkal – jelentette ki.

A 30 éves nő egyébként a DJ párját is az OnlyFansnak köszönheti, ott ismerték meg egymást.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek