Aktuális

Szívszorító! Egymás kezét fogják a kórházi ágyon - Előkerült a vírusba belehalt szerelmespár utolsó fotója

Bors

Létrehozva: 2021.02.11.

Egymás kezét fogja utolsó fotóján a koronavírusba belehalt házaspár.

Előkerült az utolsó fotó arról férfiról és feleségéről, akik három nap különbséggel, de egyaránt a koronavírusba haltak bele. Szívszorító látvány, ahogy utolsó óráikban is egymás kezét fogták.

Az egyaránt 91 éves Margaret és Derek múlt héten a kórházban hunyt el, de még mielőtt elmentek, utoljára láthatták egymást. Bár a koronavírussal külön kórházba kerültek be, amikor orvosai attól tartottak, a nőnek már csak órái vannak hátra, férjét átszállították hozzá a Manchesterben található Trafford General Kórházba.

Kaptam egy telefonhivást, hogy az orvosok szerint nincs sok neki hátra, ezért valaki bemehet hozzá. Az édesapám pedig kapva kapott a lehetőségen

– idézi a házaspár lányát, Barbarát a DailyStar.

Ekkor úgy tűnt, jobban lesz, és lendületet ad neki

– tette hozzá.

ez valamelyest megtörtént, Margaret ugyanis túl élte férjét, aki január 31-én hunyt el. Felesége három nappal később követte őt.

A pár egyébként még 14 éves korukban szeretett egymásba, 1950 májusában házasodtak össze. Öt gyermekük, tizenegy unokájuk és négy dédunokájuk született. Életük nagy részét pedig az angliai Partington városában töltötték.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek