Aktuális

Kétéves lánya születésnapja előtt tűnt el Richárd – magához vett egy whiskey-t és egy kést, azóta nem látták

Bors

Létrehozva: 2020.12.27.

A rendőrség a lakosság segítségét kéri egy 27 éves férfi eltűnése ügyében. A jászszentandrási Balázs Richárd december 25-én a kora délutáni órákban otthonából kerékpárral ismeretlen helyre távozott, és azóta is ismeretlen helyen tartózkodik.

– Fél éve külön vagyunk, neki már volt egy másik barátnője, akivel most összeveszett. Begyógyszerezte magát, nyugtatókat és vérnyomáscsökkentőket vett be, magához vett egy whiskyt és egy kést, és azt mondta, hogy a jászszentandrási erdőben holtan megtaláljuk – mondta a Borsnak Nikoletta, a férfi felesége.

Két közös gyermekük is van. A nagyobbik már majdnem négyéves, a kisebbiknek pedig éppen szombaton volt a második születésnapja.

– A biciklijét szombaton egy pálinkafőzde közelében az erdőnél megtaláltuk. Onnan gyalog mehetett tovább. A kutyák érezték, hogy merre ment, de egy tanyánál a disznók miatt elvesztették a nyomát – tette hozzá a fiatal anyuka.

Mint mondta, a gyermekek is hiányolják az édesapjukat, nekik egyelőre Nikoletta azt mondta, hogy Richárd dolgozni van. Az aggódó feleség jelenleg is az erdőben kutat eltűnt férje után a rendőrökkel, polgárőrökkel és civilekkel.

Richárd 180 centiméter magas, átlagos testalkatú. Haja színe barna, rövid, egyenes szálú. Bajuszt visel. Jobb szemöldökében piercing, jobb alkarján és a bal lábán fekete nonfiguratív tetoválás, a mellkasán egy fekete szív alakú tetoválás látható. A jobb kézfején van egy heg. Eltűnésekor piros inget, sötétkék farmernadrágot, fekete kötött pulóvert, fekete sportcipőt, sötétkék téli kabátot, fekete-fehér kockás sálat viselt.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek