Aktuális

Huncut uralkodó és gyógyító is volt előző életeiben Pataky Attila

Bors

Létrehozva: 2020.10.22.

Megmagyarázhatatlan déjá vu érzéseket válthatnak ki az előző éle­tekből visszamaradó emlékek. A Borsnak egy lélekutaztató és Pataky Attila beszélt a jelenségről.

Forrás: Knap Zoltán

Ónodi Enikő hosszú idők óta foglalkozik reinkarnációs utaztatásokkal, és persze neki is vannak ehhez kapcsolódó élményei. Ehhez szükséges a kíváncsiság.

– Jellemző ilyen esetben az a rendszeresen visszatérő „álom”, amelyben egy másik korban vagy helyszínen látja magát valaki. De az is gyakran megesik, hogy ha a valóságban felkeres egy olyan helyet, ahol még nem járt ebben az életében, mégis erős déjà vú érzése tá­mad – mondta Ónodi Enikő lélekutaztató.

Tovább visszük az emlékeket

– Fontos az utazó és utaztató kölcsönös szimpátiája és bizalma a hatékony munkához. Az utazás után ugyanis lényeges kérdésekre kaphatunk választ. Sokszor ilyenkor derül ki, hogy egy tartós fejfájás mögött, amire nincs orvosi magyarázat, mi lehet. Az utazás egy hipnózishoz hasonló állapot, amelyben az utazó képes egyre jobban visszamenni az időben, hogy kívülről lássa magát – magyarázta Ónodi, és kérdésünkre megerősítette, hogy amennyiben megmagyarázhatatlan szimpátiát vagy éppen ellenszenvet érzünk egy még idegen ember iránt, azzal előző életeink valamelyikében találkoztunk.

Ilyenkor emögött akár egy előző életbeli konfliktus, elvarratlan szál is állhat. A jelen életben visszakapjuk azt a személyt, hogy az előző életbeli konfliktust megoldjuk. Az ember testből és lélekből áll. Az ebben az életben szerzett emlékeket  az agyunk tárolja, míg az előzőkben megtapasztaltakat a szellemünk hordozza.

Ha valaki átélt már az életében mindent elsöprő szerelmet, meglehet, hogy az illető lelkével évszázadokkal ezelőttről származó karmikus kapcsolatban álltak. A szakértő megjegyezte, nem véletlen, hogy az előző életükről beszámolók általában azt állítják, hogy régen  uralkodók voltak.

– A lélek csak a jó dolgokra kíván emlékezni. Törlődik a tudatból, amikor nagyon sanyarú sorsa volt, például amikor éppen rabszolga volt.

Tudta, hogy máshol állt az obeliszk

Enikő saját maga is megtapasztalta az előző életek létezését.

– Egy alkalommal egy bevásárlás alkalmával láttam, hogy egy éppen akkor megnyíló élelmiszerüzlet meghirdetett egy franciaországi utat. Átsuhant a fejemen a gondolat, hogy én fogom megnyerni, és úgy is lett. A csoportnak Párizsban minden látnivalót megmutatott az idegenvezető, akinek megjegyeztem, hogy az egyik legnagyobb nevezetesség, az Obeliszk nem a jelenlegi helyén állt eredetileg, pedig semmilyen információm nem volt róla. Amikor megnéztük, mi áll a leírásban, kiderült, hogy igazam volt – mesélte Enikő, aki szerint nyilvánvaló, hogy egy előző életében már járt a városban.

Az énekes lelke már 64 ezer éves

Az Edda frontembere szerzett már élményeket az előző életei­ből. Részt vett már regressziós hipnózison és táltosrévülésen is. Elmondta, a lelke már 64 ezer, míg a feleségéé 42 ezer éves.

– A karma tengerében körülbelül 800 élet az, amikor visszatérhetünk a forráshoz. Ebből az első 200 az ösztönös életforma, 500 az intellektuális, és 100 a megvilágosult – szögezte le az énekes, és hozzátette: mindig az adott életünk a legfon­tosabb.

– Nem mindig voltam jó ember.Tudom, hogy háromszor is éltem Erdélyországban teljesen más időszakokban. Kétszer voltam gyógyító, egyszer pedig nagyúr. Jóként jó karmát szereztem, de úrként már huncut voltam – nevetett Attila.

Ez is érdekelheti!

Román festő reinkarnációja Orlando Bloom?

Városi legenda: Apáca volt előző életében - előre látta halálát Tolnay Klári

– A végtelen vonzódásom a nők iránt túltett az átlagoson. Mára már annyit haladtam a fejlődésben, hogy hűséges vagyok a feleségemhez. Fontos, hogy az ember mindig készen áll a változásra. Az énekes úgy véli, az előző életében elkövetett rossz tetteinek is életeken át kell viselnie a következményeit. Kóré

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek