Aktuális

Tóth Gabi: Így fogytam a karanténban 25 kilót

K.Sz.

2020. április 28. kedd 05:10

Az énekesnő utolsó fotója után felrobbant az internet. Mindenki látni szerette volna, hogyan néz ki a 25 kilóval kevesebb Tóth Gabi. A Bors is a fogyás titkáról faggatta a kismamát.

Forrás: TV2

Bombasztikus alakját mutatta meg közösségi oldalain a rajongóinak Tóth Gabi. A vagány énekesnő alig négy hónapja adott életet Krausz Gábor sztárséffel közös kislányuknak, Hannának, ám legfrissebb képe alapján sokan azt is gondolhatnák, nem is volt várandós.

Sok édesanyának jelentős küzdelem, hogy megszabaduljon a kilenc hónap alatt  felszedett kilóktól, hiszen családanyaként és feleségként is fontosnak tartják, hogy újra egy vonzó nő nézzen rájuk vissza a tükörből. A boldog édesanya egy melegítőben mutatta meg csodás alakját és lapos hasát a szülés után és a Bors megkeresésére elárulta, csupán a természetre bízta magát, úgy fogyott.

– Nem csináltam semmi extrát, nem szedtem semmit és ami a legfontosabb, egy pillanatig se sanyargattam magam az alakomért vagy vontam meg magamtól, hiszen még mindig nem az alakom az első, hanem hogy szoptatni tudjam Hannit. Nincs bennem megfelelési vágy, egyszerűen jól érzem magam és átadom magam az anyaság örömeinek a kislányommal – mesélte Gabi, aki komoly elhatározásra jutott a napokban.

– Most már érzem, hogy szeretnék mozogni egy kicsit, nem sietetni magam, csak otthon, könnyedebb gyakorlatokkal formába hozni magam. Már alig pár kilóra vagyok az eredeti testsúlyomtól – lelkendezett az énekesnő.

Ahogy látszik, Gabi élete valóban száznyolcvanfokos fordulatot vett  kislánya születése óta, áthelyeződtek a hangsúlyok az életében, tapasztalatairól rendszeresen blogol és oszt meg információkat rajongóival.

– Észre sem vettem, hogy nincs körmöm, pillám, csinos ruhám, belőtt séróm, parfümöm. Elengedtem mindent amit régen úgy éreztem, hogy kell, mert ezek nélkül “meztelen” vagyok.

Hirtelen azon kaptam magamat , hogy nem nyomaszt semmi, nem kellett visszaigazoló szelfi, nem kellett tükör, nem kellett kényszer póz vagy manír az elmúlt időben! Szeretve vagyok a családom és magam által minden külső visszacsatolás nélkül érzem az erőt és a magabiztosságot – írta követőinek.

További cikkek

Bukás

Óriási bukás lett a baloldali aláírásgyűjtés: elkéstek és keveset gyűjtöttek

Sztrók

Súlyos károsodást szenvedett a sztrókja után M. Richárd

Ez is érdekelhet

life.hu

Kulcsár Edina vőlegényével, Mátéval is úgy szakított, mint Csutival

ripost.hu

120 rendőr, 57 helyszín: csaknem 100 milliós csalást követett el a veszélyes magyar banda

origo.hu

Megérkezett a hóvihar - már Budapesten is havazik - videók

vg.hu

Visszavonulót fújt a forint

szon.hu

Pikáns jelenet - melltartóban táncol Barbi (videó)

origo.hu

Prémium összehajtható mobilokkal készül a Xiaomi és az Oppo

nemzetisport.hu

MTK: a másodosztályba igazolt a létszámfelettivé vált szélső

origo.hu

A BMW erős évet zárt 2021-ben

ripost.hu

Ez a négy csillagjegy sokszor csalódott már a szerelemben

mandiner.hu

Franciaországban februárban fokozatosan feloldják a korlátozásokat

nemzetisport.hu

BL: nem játszhatnak Franciaországban az oltatlan Chelsea- és Real-játékosok

origo.hu

Óriási bukás lett a baloldali aláírásgyűjtés: elkéstek és keveset gyűjtöttek