Aktuális

Gondolkodni otthonról is menő – Indul az Egyenlítő Home Office az Ozone TV-n

Bors

Létrehozva: 2020.04.02.

Megváltoztak a mindennapjaink, a szokásaink is az elmúlt hetekben, alig maradt valami, ami képes ebben a teljesen feje tetejére állt világban az állandóságot jelenteni. Az Ozone tv részéről ez az Egyenlítő, az ország egyik legkedveltebb tudományos műsora, amiben a világ és hazánk legaktuálisabb problémáiról, híreiről, eseményeiről láthatunk tudományos és környezetvédelmi beszélgetéseket.

Önkéntes karanténunkból is minden hétköznap 17.00 és 23.00-kor friss adásokkal jelentkezünk, a műsor címét is a helyzethez igazítottuk: Egyenlítő Home Office. A környezetvédelmi témákon kívül természetesen nagy hangsúlyt kap nálunk is a COVID-19, és teszünk egy próbát, hogy a koronavírust ne csak a napi hírekoldaláról közelítsük meg, hanem tudományosan egy szélesebb spektrumában.

Amiben tehát változik a műsor, az a helyszín. Április 2-től Bárány Róbert és Rideg Richárd a saját nappalijából próbálja megérteni a világot és azt tolmácsolni a nézőknek, továbbra is a saját szemüvegükön át. Amibe most is beleférnek a személyes élmények és a vélemények is. Legyen az akár az éppen kialakult helyzet.

Bárány Róbert műsorvezető: Mi az Ozone Tv-n eléggé régóta foglalkozunk például olyan dolgokkal is, mint a világjárványok.  Az a fura, hogy bármennyire tudtam, hogy realitás lehet, mégis valahogy mindig a jövőben gondoltam rá. Aztán itt lett ez a korona vírus járvány, konkrétan máról-holnapra. Ez keményen sokkolt. De nem sokáig sokkolódhattam, mert az Egyenlítő, ez a napi tudományos, ismeretterjesztő beszélgetős műsor most talán szükségesebb mint valaha. Ezért beköltözött a „stúdió” a nappalimba és folytatjuk tovább. Mert Egyenlítő akkor is lesz, amikor a vírus már sehol.

Rideg Richárd műsorvezető: Reggelente kerülgetni félálomban a stúdió lámpákat és a kamerát, na az első reggel igazán furcsa volt. Aztán az ember megszokja az új helyzetet és ma már teljesen természetesnek tűnik, hogy igen, itthonról dolgozunk, igen itt van a technika a nappaliban, de hol lenne máshol, ha nem hagyhatjuk el a lakást. Márpedig nekünk, főleg ebben a rettentően feszült helyzetben, dolgoznunk kell és informálnunk az embereket a kialakult helyzetről, helyzetekről, legyen az a COVID-19 vagy éppen az, hogy milyen gyorsan képes regenerálódni a természet, ha az ember egyet visszalép.  

Egyenlítő Home Office - Gondolkodni otthonról is menő.Premier: április 2-án 17.00 órakor az Ozone TV-n.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek