Aktuális

Ártalmatlan diákcsíny miatt gázolta el a kamaszokat egy őrült nő

Bors

Létrehozva: 2020.01.16.

Forrás: Facebook

A négyfős brit diáktársaság rendszeresen becsöngetett Nicole Lyons otthonába, ám mielőtt a kétgyermekes anya ajtót nyithatott volna, elszaladtak. Lyonst annyira bosszantotta a 14 évesek szórakozása, hogy többször halálosan megfenyegette őket.

– Elvágom a torkotokat! – üvöltötte nekik az ablakon át.

A fenyegetéseken a diákok csak nevettek, ami még jobban felhergelte a nőt.

Legutóbbi alkalommal Lyons már várt rájuk, és amikor meglátta a fiatalokat az utcájukban, autóba pattant, majd a gyerekek közé hajtott. Az egyik 14 éves fiún átgázolt, aki súlyos lábtörést szenvedett. Egy másiknak a háta és a gerince sérült könnyebben.

A rendőrség letartóztatta a 25 éves nőt, akinek később a Facebookján megtalálták a halálos fenyegetéseket is.

– Ne merjetek a házam közelébe jönni még egyszer, mert

kitépem a torkotokat!

Láttam az arcotokat, tudom kik vagytok, megtalállak titeket! Beszélni fogok a szüleitekkel is – írta Lyons korábban egy nyilvános posztban.

Nicole Lyons végül szándékos közútíi baleset okozásáért, súlyos testi sértésért, és segítségnyújtás elmulasztása miatt állt bíróság elé. A vádlott ugyanis, miután elgázolta a fiatalokat sem törődött tettei következményével, és nem győződött meg róla, hogy áldozatai életben vannak-e, esetleg szükségük van-e orvosi segítségre. Egyszerűen hazament, mint aki jól végezte dolgát.

A bíró kiemelte, hogy ez a diákcsíny nem új keletű, és a világ minden pontján becsöngetnek a kamaszok idegenek házába, majd elszaladnak.

Lyons ügyvédje szerint a családanya túlreagálta a helyzetet.

Lyonst húsz hónap börtönbüntetésre ítélte a bíróság, amit 18 hónap felfüggesztettre módosított és két évre eltiltotta a vezetéstől.

A vádlott bocsánatot kért áldozataitól és megbánta tettét.

(via)

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek