Aktuális

Lekapcsolták a Hip Hop Boyz énekesét a zsaruk

K. K.

Létrehozva: 2019.09.17.

Kalocsai Krisztiánt úgy kezelték, mintha közveszélyes bűnöző lenne. Választhatott: 18 nap fogház vagy 90 ezer forint büntetés.

Forrás: Bánkúti Sándor

Az énekes egy régi ügye miatt került bajba a magyar-román határon.

– 2018 májusában egy kétsávos úton, a belső sávban haladtam szabályosan egy rendőrautó mellett, amikor az megállt, én pedig mit sem sejtve tovább haladtam. Néhány másodperccel később, a visszapillantó tükörből észleltem, hogy a zebrán áthaladni szándékozó gyalogos miatt állt meg a rendőrautó. Egyből félre is húzódtam, és 90 ezerre megbüntettek – emlékezett vissza a Borsnak a tavaly történtekre Kalocsai Krisztián, akinek a büntetésről szóló csekket azonban korábbi lakhe­lyére postázták ki, amit aztán rendezni sem tudott.

– A házamat elvitte a bank, édesanyámnál élek, azért nem kaptam meg a felszólítást sem. Csupán akkor szembesültem az elmaradásommal, amikor a napokban Nagyszalontára igyekeztünk fellépni az együttessel, és a határátkelőnél előállítottak.  A rendőrök közölték, hogy tavaly elkövettem egy szabálysértést,  úgyhogy vagy helyben kifizetem a 90 ezer forintot, vagy 18 nap fogházra ítélnek – magyarázza a Hip Hop Boyz frontembere, akit az egyik táncosa mentett meg a börtöntől.

– Nálam nem volt annyi pénz, azt sem tudtam, mihez kezdjek. Szerencsére az egyik táncosomnál volt annyi, úgyhogy neki köszönhetően a börtönt is megúsztam, és még a koncert is nagyon jól sikerült – mesélte az énekes. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek