Aktuális

II. Erzsébeték esküvővel fedik el a botrányt - Nőül megy a királynő unokája

Bors

2019. szeptember 28. szombat 12:30

András herceg idősebb lánya jövőre oltár elé áll. Választottja egy olasz gróf milliárdos fia. A vőlegénynek egy másik nőtől már van egy kétéves gyermeke.

Újabb esküvő készül a brit királyi családban: Beatrix hercegnő, II. Erzsébet királynő 31 esztendős unokája jövőre összeházasodik polgári származású barátjával, Edoardo Mapelli Mozzi 34 éves olasz ingatlanmágnással. Az eljegyzés hírét csütörtökön jelentették be hivatalosan a hercegnő szülei, akinek édesapja András yorki herceg, édesanyja pedig Sarah Ferguson, akitől András 1996-ban elvált.

Beatrix és Edo kapcsolata hozzávetőleg két éve tarthat, bár a hercegnőt és vőlegényét eddig meglehetősen ritkán lehetett nyilvános eseményeken együtt látni, és más források szerint még nincs egy éve, hogy megismerkedtek. A Daily Mail például azt írja, hogy amikor összejöttek, a férfi még együtt élt korábbi menyasszonyával, az ázsiai származású Dara Huanggal, akitől egy közös gyermekük is született.

Bár az igaz, hogy amikor megismerte a hercegnőt, akkor már hat hónapja nem alkottak egy párt. Ennek ellenére Huangot elég váratlanul érte, hogy ha­mar megérkezett az „utód­ja”, de a királyi palota közlése szerint Beatrix soha nem avatkozott volna bele egy másik páros boldogságába, főleg úgy, hogy egy kisfiú is érintett a történetben. 

Ennek fényében az is érdekes lesz, hogy amennyiben a tervek valósággá válnak és a hercegnő valóban hozzámegy jövőre az olasz ingatlanmogulhoz, akkor Kamilla után ő lesz a második a királyi családban, aki mostohaanyává válik.

Ugyanakkor a hírek szerint Edót imádja Beatrix családja, és a nő sem egy egyszerű polgárhoz megy majd férjhez, hiszen a férfi apja, Alessandro Mapelli Mozzi is grófi rangot tudhat magáénak, illetve Edónak brit állampolgársága is van, és  fiatalkorában Angliában, illetve Skóciában is elit iskolákba járt.

Dara Huang egyébként igen szűkszavúan kommentálta az újabb királyi esküvő hírét.

– A legjobbakat kí­vánom Edónak és Be­atrix­nak, és várom, hogy egye­sítsük a csalá­dainkat – közölte.

Jókor jött az esküvő

A frigy bejelentése elterelte a figyelmet Beatrix apjáról, András hercegről. A kiskorúak ellen elkövetett szexuális visszaélésekkel vádolt Jeffrey Epstein egyik vádlója azt állítja, hogy a herceggel is le kellett feküdnie, amikor 17 éves volt. Bár Epstein augusztusban felakasztotta magát börtöncellájában, az ügy ezzel nem zárult le. András herceg állítása szerint ugyan 1999 óta ismerte az amerikai üzletembert, de csak ritkán találkozott vele, és „abban a kis időben” sem volt tanúja soha semmi olyannak, ami miatt később a milliárdos rács mögé került. A yorki herceg szerint Virginia Roberts Giuffre hiába szerepel még közös fotón is vele, állításai hamisak és minden alapot nélkülöznek.

További cikkek

Börtön

Törölj mindent! – utasította diákját a vele szexelő tanárnő

Bűntény

Élő adásban rontotta meg kislányait a horroranya

Ez is érdekelhet

astronet.hu

Napi horoszkóp 2022. január 26.: az Uránusz és a Vénusz fényszöge meglepő fordulatokat hozhat

borsonline.hu

Ez lehet az omikron legelső tünete, mutatjuk, mire figyelj fel

origo.hu

Saját építésű kamerájával készít elképesztő képeket egy férfi Kanadában - galéria

vg.hu

Lefújja az utazási korlátozásokat az Európai Unió

kisalfold.hu

Szívszorító: így búcsúznak lányai Csollány Szilvesztertől

origo.hu

Nagyon tartják az értéküket az iPhone 12-esek

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: „Köszönet a horvátoknak, hogy nyertek Izland ellen!”

origo.hu

Varga Mihály: Az eddiginél magasabb kamatprémiumot fizet a Prémium Magyar Állampapír

vg.hu

Három oltás után kapta el a koronavírust Újlaki Dénes

borsonline.hu

Ennek a 3 csillagjegynek minden sikerülni fog 2022-ben

origo.hu

Salma Hayek még akkor is szexi, ha az újévi fogadalmain gondolkodik - fotó