Aktuális

Várpalotai hintabaleset – Táncolva bulizta végig szülinapját Krisztofer

L. B.

Létrehozva: 2019.07.29.

Két éve zuhant a mélybe, hősként küzdött a felépüléséért.

Több mint tíz méterről pontosan célba dobott egy labdával, felhőtlenül rázta csípőjét a vidám zenékre, s csak akkor ült le kicsit pihenni, ha már túlságosan elfáradt. A várpalotai kalapácshinta-balesetben súlyosan megsérült, hosszú ideig kómában fekvő Máthé Krisztofer önfeledten ünnepelte 20. születésnapját a családja és barátai körében. Az elmúlt két év számtalan próbatétel elé állította, de a legnagyobb harcosokat megszégyenítő módon lépett túl a sokszor leküzdhetetlennek tűnő akadályokon. A szerettei a legnehezebb pillanatokban is mellette álltak, ő pedig bebizonyította: számára nincsen lehetetlen. A tóparti bográcsozásra a Bors munkatársai is meghívást kaptak, így a saját szemükkel győződtek meg a kis túlélő csodás gyógyulásának újabb mérföldkövéről.

A kocsikért rajongó fiú rengeteg ajándékot kapott, még az egyik kedvence, Kiss Norbert kétszeres Európa-bajnok autóversenyző is felköszöntötte.

– Az életéért folytatott harca nagyon becsülendő, pont olyan, ami az eredményes sportteljesítményhez is szükséges. Bár nem a születésnapján, de augusztusban szeretném elvinni egy AMG Mercedes sportautóval egy jó nagy körre. Az otthonától mennénk Balatonkenesére fagyizni. Remélem, hogy az állapota engedi, s jövőre már a Hungaroringen szurkolhatja végig a futamot a páholyban. Addig is büszkén mondom: Krisztofert a csapatom tiszteletbeli tagjává fogadom – üzeni a Borson keresztül a bajnok.

Egy alapítvány is segíti a családot

A bulin az Örökké Nem Eshet Alapítvány képviselői is jelen voltak, akik már a balesettől támogatják Krisztofert. Aki segítené a sérült fiú további felépülését, az alapítvány számlaszámára utalva megteheti: 10103379-34622600-01005003
Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek