Végre egy óbudai gourmet!

Végre egy óbudai gourmet!

gasztronómia
PUBLIKÁLÁS: 2019. május 17. 13:26
Bors

Ilyen még nem volt a budapesti Gourmet Fesztiválok történetében: a hétvégén kezdődő esemény meghívott vendége ezúttal egy, viszonylag újonnan nyílt magyar étterem, az óbudai panelházak tövéből.

Hogy miért rájuk esett a választás, annak egyik titka Varga Dániel séf, aki öt év thaiföldi sütés-főzés után kezdte újra itthon, az Aum étterem séfjeként, s az ázsiai ízeket képes a hazai ízekkel vegyíteni.

Érdekesség, hogy Varga Dániel a Bors Extra magazin áprilisi számában is szerepelt, mint aki a hagyományos magyar éttermi árakon képes előállítani az igazi luxusnak számító, s egyébként roppant drága fine dining minőséget. Főzőtudományát most bárki megnézheti a Gourmet Fesztvál nagyszínpadán.

Google News Borsonline
A legfrissebb hírekért kövess minket a Bors Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.