Aktuális

Holtában erőszakolták meg a 88 éves zsámboki nénit

Bors

2019. április 7. vasárnap 09:00

Csak egy mindenféle emberi normát semmibe vevő véglény követhet el olyan kegyetlen, ép ésszel felfoghatatlan rémtettet, amely a Pest megyei Zsámbokon élő 88 éves asszony kínhalálához vezetett.

Borzalmas részletekre derül fény a 2017. október elkövetett zsámboki gyilkosság vádiratából. A Budapest Környéki Törvényszéken jövő pénteken tartanak előkészítő ülést, két férfi ül a vádlottak padján. A vád szerint a két, Zsámbokon dolgozó férfi sört, bort és pálinkát ivott, majd az elsőrendű vádlott magához vett egy vascsövet és elment a szálláshelyéről.

Céltalanul bolyongott Zsámbok utcáin, így érkezett meg a házhoz, ahol a 88 éves asszony egyedül lakott. Idős kora miatt rendszeres gondozásra, ápolásra szorult. Olyan gyenge volt, hogy felkelni sem tudott, ezért pelenkázni kellett. Az ápolással kapcsolatos feladatokat a menye végezte, aki a szomszédos házban lakott. A férfi látta, hogy a néni szobájában ég a villany, a kerítés szélére fellépett és látta, hogy az idős asszony az ágyában fekszik. Ekkor elhatározta, hogy bemegy hozzá azért, hogy szexuális vágyait kielégítse, illetve azért, hogy élelmiszert, vagy más értéket magához vegyen.

Bemászott a nyugdíjas portájára, ahova magával vitte a vascsövet is. Majd a néni ágya mellé lépett és négyszer „emberi erőt meghaladó erővel” megütötte a sértett fejét, majd közösült vele. Végül az áldozata környezetében levő ruhaneműt meggyújtotta, és távozott a házból. A sértett a sérülések elszenvedését követően rövid időn belül életét vesztette.

Miután a férfi hazaérkezett, levette a véres ruháit és lefeküdt aludni. Később közölte munkatársaival, többek között a másodrendű vádlottal is, hogy „megölt egy idős nőt”. A másodrendű vádlott erre a férfi véres ruháit, valamint a cipőjét a kályhába tette, hogy elégesse. Azonban nem volt nála öngyújtó, így a bűnjelek megsemmisítésére nem került sor.

További cikkek

Kellemetlen

Öt évig titkolta, hogy pornós, rettentő kínos, ahogy lebukott a családja előtt

Baleset

Két mentőhelikoptert riasztottak a helyszínre: Szörnyű tragédia történt Bács-Kiskun megyében

Ez is érdekelhet

kisalfold.hu

Egy tóban találtak rá az eltűnt csornai történelemtanár holttestére

borsonline.hu

Döbbenet: Imrét újraélesztés közben akarta félrelökni egy vásárló, mert nem fért oda a tejhez

origo.hu

A rendőrök orra előtt fogyott ki a benzin, ami ezután jött, arra senki sem volt felkészülve

szon.hu

Törölközőben mutatta meg magát az Exatlon riportere, Nagy Réka

origo.hu

Most már tényleg jön a Steam Deck

nemzetisport.hu

MU: C. Ronaldo nem volt elégedett, letiltotta a Transfermarktot

origo.hu

Már az Antarktiszon is megjelentek a villanyautók

ripost.hu

„Szia drágám, délután jövök érted!” – Így segíthetsz a 3 évesen árván maradt Dávidnak

nemzetisport.hu

NB I: Puskás Akadémia–Ferencváros – élőben az NSO-n!

origo.hu

A magyar válogatott védő a világ leggazdagabb focicsapatába igazolhat