Aktuális

Rideg a kapcsolat Jimmy fiai között

Bors

2019. február 12. kedd 04:10

Zámbó Jimmy hiába tett meg anno mindent, hogy válása után két anyától született fia édestestvérekként nőjenek fel. Krisztián, Sebastián és Adrián alig-alig állnak szóba egymással. Emiatt a Zámbó testvérek is nagyon szomorúak.

Zámbó Jimmy zenei sikerei mellett a családjára volt a legbüszkébb, ugyanis ha mintaférjnek nem is, de szerető fiúnak, jó testvérnek és példás apának mindenképp elmondható. Olyan férfi volt, aki a szeretteiért az életét is feláldozta volna gondolkodás nélkül. Rá minden családtag számíthatott a bajban, az első volt, aki segített. A legendás énekes elvált em­berként is igyekezett első házasságából született nagyfiát, Krisztiánt és az Edit asszonytól született gyermekeit, Sebastiánt és Adriánt édestestvérként nevelni. Azon volt, hogy a gyerekek minél több időt töltsenek együtt. Ő pedig imádta, ha hangos gyerekzsivaj veszi körül.

Ám ha most látná, a szíve is megszakadna, hogy tizennyolc évvel tragikus halála után fiai alig-alig beszélnek egymással.

– Nem szoros a viszonyunk a féltestvéreimmel. Nem vagyunk már gyerekek, teljesen külön életünk van, és már nincs meg az a testvéri kötelék köztünk, mint amikor apu még élt. Sebastián amúgy is külföldön él, gyereket nevel, Adrián is karriert épít, és én is járom a saját zenei utamat. Mindenkinek van párja, és ezáltal megváltozott a fontossági sorrend. Nincsenek közös vasárnapi ebédek, ami apu idején még sokat jelentett. De nem fáj, egyszerűen csak így alakult – mesélte a Borsnak Krisztián, aki a távolság ellenére is úgy érzi, ha baj történne, azért számíthatnának egymásra. 

A fiúk széthúzása azonban nemcsak a féltestvérek, de az édestestvérek között is érezhető, lapunk ugyanis megtudta, hogy Jimmy két kisebbik gyermeke, Sebastián és Adrián sem kommunikálnak túl gyakran. A Bors elérte az elhunyt énekes öccsét, Zámbó Árpyt, aki szerint szeretett testvére családja mára teljesen szétesett. 

– Vérzik a szívünk, hogy azt látjuk, nem beszélnek egymással a fiúk. Teljesen szétesett a család. Mi ezt nagyon szomorúan konstatáljuk, de felnőttek, és sajnos ebbe már nincs beleszólásunk. Két anyától vannak, két neveltetést kaptak az apjuk halála után, így nincs mit tenni. Sebastián és Adrián teljesen elszakadtak tőlünk, de ahogy tudom, egymástól is. Érthetetlen. Ha élne a testvérem, ez biztos nem történhetett volna meg! Foggal-körömmel összetartotta a három srácot. De én ebben nem szeretnék állást foglalni, majd ők rendezik soraikat, ha akarják – mondta szomorúan a nagybácsi, aki Jimmy elsőszülöttjének, Krisztiánnak mai na­pig apja helyett apja. 
És kellett is a gyámolítás a Király legidősebb fiának, Krisztiánnak, ugyanis mai napig nem dolgozta fel a családi tragédiát, és édesapja távozása sem fekete vagy fehér számára.

– Ahogy a fél országban, bennem is maradtak kérdőjelek, de nyilván el kell hinnem, ami történt, mert ezt mondták. De sosem leszek túl azon, hogy meghalt az apukám. Mai napig van, hogy vele álmodom, és teljesen valóságosnak tűnik. Fáj, hogy nem láthatja majd a gyerekeimet, és sokszor jó lenne megbeszélni vele ezt-azt. De így is sok mindenben segít nekem, és ha valamit szeretnék elérni, mindig hozzá imádkozom.

További cikkek

Borzalom

„Sikítást hallottam” – nem tudta megmenteni az édesapa a két gyermekét és feleségét

Bukta

Levideózták Karácsony Gergelyt, megint lebukott a polgármester

Ez is érdekelhet

life.hu

A pletykák szerint ez a valódi oka Kulcsár Edina és Csuti válásának

metropol.hu

Milliós kár a szakításkor: Horváth Gréta felgyújtotta Meggyes Dávid ruháit

origo.hu

80. születésnapját ünnepelné az egyik legnagyobb boxlegenda, Muhammad Ali

magyarnemzet.hu

A magyar határt áttörő embercsempész rálőtt az osztrák katonákra

vaol.hu

Rálőttek egy határőrre Szentpéterfánál, a TEK is kivonult a helyszínre - frissítve, fotók

origo.hu

Újabb szolgáltatás tette ki a szexmunkások szűrét

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: győzött Izland – így juthatnak tovább a mieink

vg.hu

Magyar gyorsvasutat eredményezhet a partnerség Kínával

szon.hu

Megrázó képek - szörnyű dolog történt ma délelőtt a Széna téren

origo.hu

Állóra büntetőfékezett a havas úton, ki akart szállni balhézni, azonnal jött a drága büntetés - videó

mandiner.hu

Nyomokban még antiszemitizmust tartalmaz a baloldali összefogás

origo.hu

Ilyen lesz a harmincas évek Budapestjén játszódó magyar film - videó