Aktuális

Napokig tartó ütlegeléssel verte agyon hároméves fiát, mégis szabadult 4 év után

Bors

Létrehozva: 2018.12.09.

Fél Edinburgh arról beszélt, milyen lelketlen anya a 38 esztendős Rodeep Adekoya, aki 2014 januárjában halálra verte öt gyermeke közül az egyiket, Mikaeelt. E tettéért 2014 augusztusában tizenegy év börtönbüntetésre ítélték. Sokak zsebében már ekkor kinyílt a bicska, ugyanis az ítélet végül vádalku fejében született meg - ezért kapott csak 11 évet a skót nő.

Most azonban újra komoly kritikákat kaphatnak a hatóságok és a bíróság, miután a kegyetlen anyát - négy letöltött börtönév után - feltételesen szabadlábra helyezték. Szabadulásának részletei nem ismertek, ám a Scottish Sun úgy tudja, a nő egy üzletben helyezkedett el eladóként.

Adekoya 2014 elején négy napon át ütlegelte hároméves fiát. A gyermek testén a halottkém utólag 40 sérülést azonosított be - azaz belegondolni is szörnyű, milyen kínokat élt át a kisfiú a halála előtt. A nő a négy napos kínzás után egy bőröndbe gyömöszölte fia testét, majd elrejtette testvére háza mögött, hogy ne találhassanak rá a rendőrök. A végül megkötött vádalku értelmében az emberölésért igen, azonban a szándékosságért nem kellett felelnie.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek