Aktuális

Gyermekét és anyját is magával rántotta a halálba az öngyilkosságot választó nő

Bors

Létrehozva: 2018.12.05.

Forrás: Pixabay illusztráció

Szörnyű tragédia sújtott egy orosz családot, amely egyszerre három tagját is elveszítette egy borzasztó öngyilkosság miatt.

Mum and girl die in murder-suicide jump - and gran killed trying to save them

Three members of the same family were wiped out when a woman tried to stop her daughter from jumping to her death while clutching her young grandchild. Anna Protsenko, 35, took her eight-year-old daughter, Vika, to the top of a 12-story apartment block in Glazov, Russia, with the intention of committing suicide.

A 35 éves Anna Protsenko úgy döntött, véget vet az életének, és magával viszi a túlvilágra alig nyolcéves kislányát, Vikát is. Tizenkét emeletes panelházuk tetejére ment, de az 55 éves nagymama, Elena rájött, mit tervez a lánya, ezért megpróbálta megakadályozni, hogy a nő a gyermekkel együtt leugorjon a tetőről. Tragikus módon azonban nem sikerült visszarántani a depressziós Protsenkót, így amikor Elena elkapta annak karját, ő is velük zuhant a mélybe.

A szomszédok látták a borzasztó jelenetet, és azonnal segítséget hívtak, de mindhiába. Földetéréskor mindhárman azonnal szörnyethaltak.

Az ismerősök szerint a tragédia azért történhetett, mert lánya születése után nem sokkal Protsenko szerelmi viszonyba keveredett férje egyik rokonával. A család rájött erre, és mélyen elítélték az anyát csalfaságáért. Arra próbálták rávenni a férjet, hogy hagyja el őt, és vegye el tőle közös gyermeküket is, mert rossz példát mutat a kislánynak viselkedésével. 

VAN SEGÍTSÉG!

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123-as ingyenes lelkielsősegély-számot, vagy keresse fel a www.suicidprevencio.hu oldalt!

(via Mirror)

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek