Aktuális

Otthagyta irodai állását egy fiatal lány, hogy meztelenül takaríthasson

Bors

Létrehozva: 2018.10.08.

Forrás: Mirror/video

Egy 24 éves angol lány, akire csak Annaként hivatkozik a külföldi média, otthagyta kényelmes irodai munkáját és meztelen takarítónőnek állt. Saját bevallás szerint korábban soha nem volt semmilyen nudista rendezvényen, de meglepően felszabadulnak érzi magát új munkája közben.

– Az első pillanattól kezdve nagyon élveztem, talán azért, mert imádok meztelenkedni. Ha a barátaim meglátogatnak, sosem zavartatom magam és szívesen sétálok meztelenül előttük a lakásban. Nem tudom megmondani miért érzem így, egyszerűen csak sokkal magabiztosabbnak vagyok ilyenkor – magyarázta Anna.

Szerinte az egyetlen picit ijesztő része a munkájának az, hogy sohasem tudhatja, ki fog ajtót nyitni, és hogy valóban biztonságban van-e, hisz egyedülálló férfiak hívják magukhoz takarítani. Három hónap alatt azonban számos pozitív tapasztalatban volt része, így már nem motoszkálnak ezek a félelmek a fejében. Mint mondja, a legtöbb ügyfele nagyon kedves és figyelmes. Csak beszélgetnek vele, sohasem mennek túl közel hozzá, vagy adnak félreérthetetlen jeleket.

Friday's Headline Challenge -A London company is offering to pay cleaners £45 an hour - as long as they work in the...

Posted by BBC Tees on Thursday, January 19, 2017

A Naturist Cleaners nevű cég, melynek Anna immáron negyed éve dolgozik, határozottan le is fekteti a szabályokat ügyfeleivel. Nem szexuális szolgáltatást nyújtanak, csupán meztelen takarítást, melyben egy picivel sincs több annál, mint hogy a dolgozó ruha nélkül kitakarítja a házat, amiét óránként tizenhatezer forintnyi fontot kap. Mikor megérkezik és becsönget az adott címre, meg kell róla győződjön, hogy ügyfele valóban egyedül van a lakásban, illetve hogy nem készít rejtett felvételeket. Ezek után leveszi ruháit, és nekiáll takarítani, de a legtöbb ház közel sem koszos, inkább csak port törölni kell vagy néha felmosni, porszívózni.

Noha barátai támogatják új munkájában, Anna egyelőre még nem merte elmondani családjának és volt kollégáinak, hogy mivel keresi most a kenyerét. Szerinte sokan még nem állnak készen arra, hogy ezt megérthessék.

(via Mirror)

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek