Bár a fogyókúrázók nagy ívben elkerülik a tésztát, mégsem olyan ördögtől való dolog. A dietetikusok szerint mindig a mértékletességen van a hangsúly, így a jól megválasztott tésztaféle is lehet az étkezésünk része.
A hagyományossal ellentétben választhatunk teljes kiőrlésű vagy durumlisztből készült tésztát, amely sokkal egészségesebb a sima lisztes verziónál. Ezek előnye, hogy nem emelik meg hirtelen a vércukorszintet, így sokkal egészségesebbek, mint a sima lisztből készültek.
A lényeg, hogy megtaláljuk azt a mennyiséget, amely kielégíti a napi szükségletünket, így a szervezetünk nem kezd el raktározni és a szénhidrátról sem kell lemondanunk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.