A hétköznapi életünkben szinte elkerülhetetlen, hogy alumínium kerüljön a szervezetünkbe, mert például a konzerv zöldségekben is ott van. Ennél sokkal veszélyesebb, ha alufóliával sütünk. A magas hőmérséklet és a maró fűszerek miatt kioldódik belőle a káros anyag, amit aztán az étellel együtt beviszünk a szervezetünkbe, amely a szakemberek szerint Alzheimer- vagy Parkinson-kórt is okozhat. Pontosan ezért külföldi kutatók azt tanácsolják, hogy porcelán- vagy üvegfedőt használjunk, de a mostanában divatos sütőzacskókat is bevethetjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.