Aktuális

Agyvérzése volt a magyar kislánynak, de a földön hagyták, mert azt hitték, ivott vagy drogos

Bors

Létrehozva: 2018.09.14.

Senki nem segített a 12 éves Szandrának, miután összerogyott egy alberirsai játszótér egyik padja tövében, mert azt hitték, drogoztt vagy simán csak részeg. Egy polgárőr, Szemők István sietett csak oda, miután a nővére kislánya szólt neki, hogy a közeli játszótéren egy lány fekszik.

- Én rögtön láttam, hogy az ujjai nagyon furcsán állnak. Képtelen volt felemelkedni a porból, mozogni vagy összefüggően beszélni – emlékezett a polgárőr, aki mellesleg a Készenléti Rendőrség köztársasági elnöki őrségénél dolgozik rendőrként.

A lány mielőtt összeesett volna, próbálta hívni a szüleit, próbálta elmondani, mi történik éppen vele, de sírva törte a szavakat.

- Először azt hittem, hülyéskedik, mondtam is neki, hogy ne viccelj, kicsim, hogyhogy nem tudsz felállni. De aztán világossá vált, hogy a kislányom élete veszélyben van! Azonnal rohantunk hozzá, közben percek múlva már a mentőszolgálat hívott, hogy viszik Ceglédre a gyereket! - mondta Jókán Melinda.

– Soha nem felejtem el azt a pillanatot, amikor közölték: a lányának agyvérzése van, átszállítják a budapesti idegsebészetre! – csuklott el az édesanya hangja.

Szandra azóta jobban van, teljes életet él, és könnyen lehet, hogy ez nem sikerülhetett volna, ha nincs István, aki megmentette.

(via Blikk)

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek