Aktuális

Unokáikkal élték túl a gyenesdiási villámcsapást a nagyszülők

Bors

Létrehozva: 2018.08.05.

<p>Döbbenetes részletekről számolt be egy nagyszülő a gyenesdiási strandon pusztító villámcsapásról. Fekvő, mozdulatlan emberek, rémült kiabálás, menekülés mindenfelé.</p>

A sokkoló élményről a Facebookon számolt be egy nagyszülő. Mint írta, úgy érzi, hogy az őrangyalok vigyáztak rájuk és két kis unokájukra. A hölgy szerint, amit átéltek, azt szavakkal szinte képtelenség megfogalmazni, és nagyon nehezen teszik túl magukat a történteken.

Miután lecsapott a villám, fekvő, mozdulatlan embereket, rémülten kiabálva menekülő strandolókat láttak. A villám közvetlenül a levélíró házaspár mellett csapott le, de nekik és unokáiknak nem esett bajuk. Ugyanakkor kifogásolják, hogy a „riasztás, figyelmeztetés egy nagy nulla volt”. Szerintük vihar esetén egy hangos riasztó, vagy kifüggesztett figyelmeztetés sokat segítene.

Mint arról a Bors beszámolt: válságos állapotban van a villámcsapás egyik sérültje, egy középkorú nő. A mentők összesen négy embert (három nőt és egy férfit) vittek kórházba. Egy életveszélyes állapotban kórházba került középkorú férfit továbbra is intenzív osztályon ápolják, állapota kielégítő. Egy könnyebben megsérült nő már hazamehetett, a harmadik pedig várhatóan hamarosan elhagyhatja a kórházat.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek