Aktuális

Kiválasztották egymást a Tinderen, azután jött a trükkös fordulat

Bors

Létrehozva: 2018.08.09.

Forrás: Facebook

A párválasztás útjai kifürkészhetetlenek. Napjaink felgyorsult világában, az internetes társkeresésből gyakran igen vicces szituációk kerekednek. Ez történt esetünkben is.

Mint a legtöbb egyedülálló a Tinderen, a brit Adele (23) is izgatott lett, amikor meglátta, hogy egy új fiúval mindketten kiválasztották egymást.

Ahelyett, hogy egy biztonságos köszönést, csevegést kapott volna, az illető közölte vele, hogy a harmadik képen, a barátnőjével együtt készült fotón található lány érdekli és kérte, hogy adja meg a másik elérhetőségét – tudtuk meg a Mirror beszámolójából.

Woman shocked by Tinder match's cheeky request - then things take a strange turn

Like most singletons on Tinder, Adele Elizabeth was excited when she saw a message pop up from a new match. But when she read what the man had to say, she was completely shocked.

"Szia Adele! Elnézért, ez igazán durva, bár remélem nem. A harmadik képeden egy szőke lánnyal vagy, és őszintén ő olyan csinos, és ha egyedülálló lenne, akkor szívesen elkérném az Instagramját vagy a telefonszámát." – állt az üzenetben.

Adele alig akarta elhinni a srác váratlan első üzenetét, így úgy döntött lesz egy kis mókás üzenetváltása az illetővel.

A képen egy egypetéjű ikerlány, India volt látható, akivel Korfun találkoztak és barátok maradtak miután visszatértek Görögországból Nottinghambe.

Adele, aki egy online fitnesz cégnél dolgozik, úgy döntött, hogy szórakozik egy kicsit, ezért azt válaszolta, hogy nem emlékszik pontosan az ikerpár melyik tagja pózolt vele a képen.

India Wild

India Wild added a new photo - with Caitlin Wild.

Leírta a srácnak a szituációt és megadta neki az ikerlányok mindkét Instagram adatait segítségül. – Nem akartam egy igaz szerelem útjába állni – közölte Adele.

Mivel privát közösségi oldalakat adott meg, ezért a fiatalember mindkettőn bejelentkezett követőnek.

Mindenáron a képen látható ikerlánnyal, Indiával akart randizni, de mivel egypetéjű ikrekről volt szó, neki kellett kitalálnia melyikük lehet az. Természetesen a srác a rossz ikerlánynak Caitlin-nak írt, aki tájékoztatta a tévedéséről és Adele-ra hárította a felelőséget.

Végül a történetünk nem végződött happy enddel, mivel egyik ikerlány sem érdeklődött a fiú iránt.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek