Aktuális

Kártérítést kapott egy nő, mert nem találta meg a nagy őt a társkeresőn

Bors

Létrehozva: 2018.08.16.

Forrás: Facebook

Négy és fél millió forintnyi kártérítést kapott egy anya, mert a társkereső ügynökség nem tudta megtalálni a megfelelő partnert számára.

A 47 éves Chelseaben élő Tereza Burki azután perelte be a Seventy Thirty nevű exkluzív társkereső céget, hogy rájott, csúnyán átverték őt. Az egyedülálló anyuka meg sem állt az angol legfelsőbb bíróságig, amely igazat adott neki.

– A cég Gertrude Stein jól ismert mondásával reklámozta magát, miszerint aki azt mondja, hogy pénzen nem lehet boldogságot vásárolni, azt csupán nem tudja, hogy hol kell azt vásárolni. Ez az eset nem szól másról csupán egy asszonyról, aki a boldogságot kereste de átverték azzal, hogy rossz helyen vásárolt eddig, és rengeteg pénzt kicsikartak tőle. Hitegették, de nem tartották be a szavukat és nem tettek eleget ígéreteiknek – mondta Richard Parkes bíró.

Burki szerint az ügynökség vezérigazgatója Lemarc Thomas vezette félre őt, mivel azt állította, hogy csak száz aktív férfi tagjuk van, akik a szerelmet keresik, de mint kiderült több mint hétezer főt számlált az adatbázisuk, akikkel azért nem hozták össze az egyedülálló anyukát, mert még több pénzt reméltek tőle, szépen apránként.

Most 12 600 fontot kell a cégnek kárpótlásul kifizetnie a megkárosított asszonynak, aki 2014 óta próbálta megtalálni az igaz szerelmet segítségükkel – írja a Metro

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek