Aktuális

Bozótvágó ellen cirokseprűvel mentette életét Arlón

Bors

Létrehozva: 2018.08.26.

Bozótvágó karddal támadt neki munkatársának egy férfi. V.T. vádlottat még 2015 augusztusában vonta kérdőre a szintén közalkalmazottként dolgozó kollégája munkakezdés előtt, hogy miért veszekedett egyik rokonával.

A férfi erre a kérdésre annyira bedühödött, hogy hazament, hóna alá kapott egy bozótvágó kardot, majd azzal együtt visszament a munkahelyére, az arlói általános iskola udvarára, ahol azt kiabálta:

„Most meghalsz!”

A kolléga csupán annyit tudott tenni, hogy a nála lévő cirokseprűvel védekezett, ennek köszönheti, hogy túlélte, bár arca megsérült és maradandó sebei is keletkeztek.

Az első fokon eljárt Miskolci Törvényszék 2018 januárjában V. T. vádlottat emberölés bűntettének kísérlete miatt 8 év börtönbüntetésre és 8 év közügyektől eltiltásra ítélte.

Az ítélet ellen a vádlott és védője enyhítésért fellebbezett. A Debreceni Ítélőtábla augusztus 28-án, kedden dönt az elkövető sorsáról.

Nem ez az egyetlen eset, amikor bozótvágóval követtek el bűncselekményt Arlón. Amint arról a Borsban is beszámoltunk 2016 szeptemberében P. Kálmán arlói otthonukban egy vita után egy bozótvágóval homlokon verte élettársát, akit életveszélyes sérülésekkel szállítottak kórházba.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek