Aktuális

Választások 2018: vasárnap percről percre - sok fotóval

Bors

Létrehozva: 2018.04.08.

<em>Választással kapcsolatos további cikkeinket <a href="http://www.borsonline.hu/valasztasok/cimke/751" target="_blank">ide kattintva</a> olvashatja el.</em>

Forrás: MTI, Koszticsák Szilárd

* * *

Az eredményvárókról jelentjük

Megérkezett a Bálnába Németh Szilárd, a Fidesz alelnöke. Eddig ő örvendett a legnagyobb népszerűségnek a fotósok és riporterek körében, szinte azonnal szoros gyűrűbe vonták őt. Néhány rövid kérdés-válasz után, ahogy jött, úgy el is tűnt.

* * *

Gyurcsány Ferenc a DK eredményváró rendezvényén tartott sajtótájékoztatóján arról beszélt: abban bízik, hogy a Fidesz számára jelent hátrányt a magas részvétel - ugyanakkor az eredmények ismerete nélkül nem kívánt jóslásokba bocsátkozni.

* * *

Az MSZP–Párbeszéd egész este ingyen pogácsával, ingyen sörrel és klubszendvicsekkel vendégeli meg az újságírókat. Nosztalgikus majálishangulat van.

* * *

Demeter Márta tavaszi üdeséggel toppant be az LMP eredményvárója nem sokkal kilenc előtt. Széles mosollyal az arcán, virágos sállal a nyakában vágott át a fotósok hadán, és vette célba a női mosdót.

* * *

Fotóskollégánk megéhezett a Bálnában, a Fidesz partiján. 350 forint a padlizsánkrémes kenyér.

* * *

Váratlanul megjelent az MSZP–Párbeszéd eredményváróján Fodor Gábor, a liberális párt elnöke, és készséggel nyilatkozott az újságíróknak. Voltak, akik közös képet is készítettek vele. 

Fél 9-kor újra felbukkant Molnár Gyula MSZP-elnök, s azonnal körbevették a fotósok és az újságírók. Azt nyilatkozta, hogy arra számítanak: 15 képviselőjük bejut a parlamentbe. De komolyabb jóslatokba még nem akart bocsátkozni. A szocialista helyszínt egyébként stílusosan piros fények, lufik és zászlók teszik hangulatossá, és sörsátrat is felhúztak a panelházak közé.

Korábban lesz eredmény

Az előzetes információkkal ellentétben az NVI korábban hozza nyilvánosságra az első részeredményeket. A Bocskai-iskolánál kialakult speciális helyzet miatt úgy döntöttek, nem az utolsó szavazat leadásakor, hanem már akkor kommunikálják az első eredményeket, ha a szavazók már nem az utcán, hanem az épületben tartózkodnak - hangzott el a Nemzeti Választási Iroda sajtótájékoztatján nem sokkal háromnegyed kilenc előtt.

Az NVI úgy sejti, fél 10 felé érkezhetnek az első eredmények.

A Borsnak sikerült beszélnie a Bocskai úti sor utolsó szavazójával is, aki egy képregénnyel üti el a sorban állás alatt az időt. Márton direkt későn érkezett - árulta el. Részletesebben ide kattintva olvashat róla.

20:45

A Bocskai úton a sor egyébként még mindig csaknem egy kilométeres. A sorban állók egy része olvasgat, vannak, akik söröznek. Bár lassan haladnak előre, optimisták, nincs olyan, aki ki akarna állni a sorból, türelmesen várja mindenki, hogy szavazhasson.

Az eredményvárókról jelentjük

Az LMP eredményváróján Zuglóban továbbra is csak a sajtó munkatársai izgulnak a választási eredmények miatt, a párt politikusai közül csak néhányan jelentek meg 20 órára. Akik viszont itt vannak, kedélyesen és optimistán beszélgetnek az újságírókkal és riporterekkel.

Egyébként ha az LMP-n múlik, elhíznak a párt eredményvárójának résztvevői az este végére. A büfé ugyanis ingyenes, és főleg aprósüteményekből válogathatnak a jelen lévők. Az összes nagyon finom, munkatársunknak egyelőre nincs kedvence, így kénytelen végig kóstolni elölről az összeset...

* * *

A Fidesz-sajtóközpontban, a Duna-parti Bálnában nem sokkal nyolc előtt megjelent Novák Katalin családügyekért felelős államtitkár is. Novák jó hangulatban, mosolygósan érkezett, és külön kitűnt rendkívül színes ruhájában. A szemfülesek észrevehették fideszes fülbevalóját is.

"Az emberek megértették, hogy ez egy sorsdöntő választás, Magyarország sorsa a tét" - nyilatkozta a Fidesz alelnöke pártja eredményváró központjában az M1-nek, hozzátéve: örül, hogy a kistelepüléseken is sokan mentek el szavazni.

* * *

A szavazás lezárultával (19:00) egy időben Gulyás Gergely, a Fidesz parlamenti frakcióvezetője rövid sajtótájékoztatót tartott a Bálnában. Jelezte, hogy több helyen emelt panaszt a kormánypárt kisebb szabálytalanságok miatt a szavazás során. „Valószínűleg ez lesz minden idők legmagasabb részvételi arányú szavazása, ez azt mutatja, hogy Magyarországon erős a demokrácia, és ez közös siker” – mondta.

* * *

Két kilométeres sor

A legkritikusabb átszavazós helyen, azaz a budapesti XI. kerületben, a Bocskai-sulinál hivatalosan is lezárták a sort, egy pár állt be utolsóként. Sorszámokat osztogatnak, az adhatja le a szavazatát, aki kapott ilyet. Egy babakocsival érkező nőt még előre engedtek, ám 19 óra után érkezve már senki nem kapott sorszámot. A sor csaknem két kilométer hosszú, a várakozási idő akár két-három óra is lehet a választóknak. 19:06-kor egyébként hangos vita alakult ki a sort lezáró hivatalos személy és egy férfi közt, aki már nem kapott sorszámot. Az illető szerint ő időben ott volt, ám csak pár perccel este hét után ért a kígyózó sor végére.

Az első eredményeket egyébként a Nemzeti Választási Iroda majd csak akkor teheti közzé, amikor az utolsó szavazókör is lezárul - ugyanakkor ők már munkához láttak a szavazatok számlálása kapcsán a 19 órás urnazáráskor.

Az eredményvárókról jelentjük

19:15

A Demokratikus Koalíció eredményváróján, a budapesti Anker’t-ben is elkezdtek gyülekezni a sajtó munkatársai.

"Megmozdult az ország, rendkívül magas a választási részvételi arány. Az emberek bele akarnak szólni a saját sorsukba. A demokrácia szempontjából mindez nagyon fontos, és bízunk benne, hogy megtörténik a kormányváltás. Optimisták és bizakodók vagyunk" – mondta Gréczy Zsolt, a DK szóvivője.

* * *

Az MSZP–Párbeszéd-pártszövetség a fővárosban a 11. kerületi pártirodán várja a szavazás eredményét. A hangulat egyelőre békés, nem érezhető feszültség, a politikusok kedélyesen beszélgetnek az újságírókkal. Igaz, a pártszövetség vezérkara egy másik épületben van, a szavazás lezárultakor, este hétkor Karácsony Gergely miniszterelnök-jelölttel elnökségi ülést kezdtek. Itt többen azt mondják: biztosak benne, hogy a rekord arányú szavazási részvétel nekik kedvez. Molnár Gyula, a szocialisták elnöke is megjelent egy rövid időre, hogy megmutassa magát a sajtónak.

* * *

Lezárult a szavazás

19:00-kor hivatalosan lezárult a szavazás - azonban aki eddig beállt a sorba, még leadhatja a szavazatát. Egyes választókörökben ez akár még egy óráig is eltarthat.

A választásra jogosultak 68,13 százaléka, 5 365 511 ember járult az urnákhoz a vasárnapi országgyűlési képviselő-választáson 18.30 óráig a Nemzeti Választási Iroda (NVI) adatai szerint.

A részvételi arány 18.30-kor Vas megyében volt a legmagasabb, 71,94 százalék, ami 147 237 szavazót jelent. A legalacsonyabb részvételi arány Borsod-Abaúj-Zemplén megyében volt, 63,55 százalék, ebben a megyében 332 743-an voksoltak. A fővárosban a szavazók 72,75 százaléka, 990 587 választópolgár adta le szavazatát 18.30-ig.

Mint azt a zárás előtt fél órával született számok is mutatják, a rekordok választása volt az idei. De nem csak a résztvevők száma volt extra sok - de egyes helyeken a sorban állás is. Három órát is kellett várakozni az újbudai Bocskai úton, ahol gyakorlatilag egész nap állt a sor. Az országban ugyanis itt volt a legmagasabb a szavazásra átjelentkezők száma, 10 ezer 764 ember. 

Az eredményvárókról jelentjük

18:45

Nagy a sürgés-forgás a Fidesz sajtóközpontjában, újságírók, riporterek, tévés stábok és fotósok kezdik a munkát és az élő közvetítéseket. Sok a nemzetközi tudósító is. Nem sűrűn láthatnak hasonlót olvasóink, ezért megmutatjuk a TV2 helyszíni stúdióját, illetve a pódiumot, ahonnan a sajtótájékoztatókat tartják.

* * *

Bár még tart a szavazás, 18 órakor kezdetét vette az LMP eredményváró rendezvénye a budapesti Hotel Arénában. Munkatársaink már a helyszínen vannak, a párt politikusai egyelőre még nem tűntek fel. Szél Bernadett – Facebook-bejegyzése szerint – nem is olyan régen még a Margitszigeten futott egy kört a feszültség oldása gyanánt.

Megtelt urnák

Este negyed hétig országosan 12 helyen kellett új urnát nyitni - vagy azért, mert az urna megtelt, vagy azért, mert a választópolgárok nagy számára való tekintettel a beállított urnák nem bírták el a szokásosnál nagyobb méretű szavazólapokat - olvasható az NVI oldalán.

Itt lehetett a legkorábban szavazni

Noha hazánkban reggel hat és este hét között vannak nyitva a szavazóhelyiségek (illetve eddig lehet beállni a sorba), az időeltolódás miatt már számos külképviseleten lezárult a szavazás.

A voksolás az időeltolódás miatt már szombaton megkezdődött az amerikai kontinensen, és közép-európai idő szerint vasárnap délutánra már be is zártak a szavazókörök nem csak ott, de Ausztráliában és Ázsia keleti részében is. A legkorábban Buenos Airesben, Brazíliavárosban, Sao Paulóban és Santiago de Chilében nyitottak ki a szavazókörök, szombaton 11 órakor.

A külképviseleti szavazásokról itt olvashat részletesebben.

A sztárok is szavazásra buzdítanak

Noha rekordokat döntögető részvételi arányokról tudunk beszámolni a 2018-as országgyűlési képviselő-választás kapcsán, nem csak a politikusok, de sztárjaink is úgy érzik, mindent meg kell tenni, hogy a lehető legtöbb embert mozgósítsanak. Többen szelfiztek a szavazás előtt vagy épp után, többek közt Horváth Éva, Tóth Vera és Liptai Claudia vagy épp Sarka Kata - de például Hajós András egy ifjúkori képpel bíztatta szavazásra a fiatalokat-idősebbeket. Posztjaikat ide kattintva nézheti meg.

Én már szavaztam. Nincs kifogás mindenkinek kell, mert mindenki számít. 🤘🏻

Közzétette: Liptai Claudia – 2018. április 8.

17 óra: 63,21 százalék

A választásra jogosultak 63,21 százaléka, 4 977 880 ember járult az urnákhoz a vasárnapi országgyűlési képviselő-választáson 17 óráig a Nemzeti Választási Iroda (NVI) adatai szerint.

A legfrissebb adatok szerint a részvételi arány Vas megyében volt a legmagasabb, 66,71 százalék, ami 136 535 szavazót jelent. A legalacsonyabb részvételi arány Hajdú-Bihar megyében volt, 58,86 százalék, ebben a megyében 250 921-en voksoltak.

Több helyre kellett mentőt hívni

Több szavazókörbe kellett mentőt hívni vagy a választópolgárokhoz, vagy a szavazópolgárokhoz. Rábatamásin epilepsziás rohamot kapott egy szavazó, A Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Becskeházán pedig a szavazóbizottság elnöke törte el a karját. A legkülönlegesebb eset azonban kétség kívül Budapesten történt, ahol az SZBSZ elnökhelyettesének ujjából szakadt le egy darab. Ezekről az esetekről itt olvashat részletesebben.

Újpesten leállították a szavazást

Le kellett állítani a szavazásokat Újpesten, miután kiderült: Zsigmond Barna Pál, Fidesz-KDNP-s jelölt neve le volt húzva a szavazólapokról, noha nem lépett vissza. Amire a hibát észlelték - a szavazóbizottság elmondása szerint - már 30 hibás szavazólapot töltöttek ki - írja az Origo.

Magyarország fele már délután 3 előtt ikszelt

Az NVI 15 órás adatai szerint a választásra jogosultak 53,64 százaléka, 4 224 112 ember járult az urnákhoz. 

A részvételi arány 15 órakor Pest megyében volt a legmagasabb, 55,81 százalék, ami 560 001 szavazót jelent. A legalacsonyabb részvételi arány Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében volt, 49,47 százalék, ebben a megyében 219 370-en voksoltak. A fővárosban a szavazók 57,71 százaléka, 785 785 választópolgár adta le szavazatát 15 óráig. 

A mostani részvételi arányhoz a 2002-es áll a legközelebb: akkor országosan 51,78 százalék szavazott 15 óráig.

Többen úgy mentek szavazni, hogy mégsem szavaztak

Több szavazókörzetben is megesett olyan, hogy egy-egy választópolgár - véletlenül vagy direkt, ez nem minden esetben tisztázott - hiába jelent meg, mégsem szavazott. Az NVI honlapja szerint kora délutánig bezáróan öt helyen találtak lepecsételt, de kitöltetlen, öt alkalommal pedig kitöltött, de le nem adott szavazólapokat a szavazófülkékben. (Ez utóbbi is érvénytelennek minősül.)

Mosonmagyaróváron egy választópolgár betette a borítékba a lapjait, ám azokat nem dobta be az urnába, hanem egy félreeső asztalra helyezte és elment, míg egy Pest megyei szavazókörben valaki bement a fülkébe, majd kijött onnan, és kitöltetlenül összetépte a szavazólapokat, ezután kidobta azokat és távozott.

További különös esetekről itt és itt olvashatnak, ide kattintva pedig az idei választások legkülönlegesebb fotóit nézhetik meg.

Az ország 42 százaléka már leadta a voksát

13:40

A választásra jogosultak 42,32 százaléka, 3 333 298 ember járult az urnákhoz a vasárnapi országgyűlési képviselő-választáson 13 óráig a Nemzeti Választási Iroda (NVI) adatai szerint.

A részvételi arány 13 órakor Pest megyében volt a legmagasabb, 45 százalék, ami 451 528 szavazót jelent. A legalacsonyabb részvételi arány Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében volt, 37,7 százalék, ebben a megyében 167 187-en voksoltak.

A fővárosban a szavazók 45,52 százaléka, 619 821 választópolgár adta le szavazatát 13 óráig.

A mostani, 42 százalék feletti részvételi arány továbbra is rekord: Az 1998-as parlamenti választás első fordulójában 32,58 százalék, a 2002-es választáson 40,19 százalék szavazott 13 óráig. A 2006-os parlamenti választás első fordulójában a választásra jogosultak 38,22 százaléka, nyolc évvel ezelőtt 35,88 százalék, négy évvel ezelőtt pedig 34,33 százalék voksolt 13 óráig.

13:35

Szél Bernadett, a Lehet Más a Politika (LMP) miniszterelnök-jelöltje férje, Szél Bálint társaságában szavazott Budakeszin, a Fő utcai bölcsődében.

12:22

Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció (DK) elnöke dél körül adta le a II. kerületi Áldás Utcai Általános Iskolában a szavazatát, csakúgy, mint családja: felesége, Dobrev Klára, valamint gyermekei, Anna, Tamás és Bálint.

Gyurcsány egyébként arról beszélt az újságíróknak: bízik az ellenzék sikerében.

12:10

12:02

Gitárral kicsit nehezen fért el a szavazófülkében:

11:55

11:45

Rekord részvételi adatok

11:35

A választásra jogosultak 29,93 százaléka, 2 356 947 ember járult az urnákhoz a vasárnapi országgyűlési képviselő-választáson délelőtt 11 óráig a Nemzeti Választási Iroda (NVI) adatai szerint.

A részvételi arány 11 órakor Békés megyében volt a legmagasabb, 32,56 százalék, ami 91 750 szavazót jelent. A legalacsonyabb részvételi arány Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében volt, 26,43 százalék, ebben a megyében 117 191-en voksoltak.

A fővárosban a szavazók 29,14 százaléka, 396 755 választópolgár adta le szavazatát 11 óráig.

Az 1998-as parlamenti választás első fordulójában 23,66 százalék, a 2002-es választáson 26,37 százalék szavazott 11 óráig. A 2006-os parlamenti választás első fordulójában a választásra jogosultak 27,23 százaléka, nyolc évvel ezelőtt 24,78 százalék, négy évvel ezelőtt pedig 23,23 százalék voksolt 11 óráig.

Az NVI a nap folyamán kétóránként közöl összesítést a részvételi arányokról. A következő adatok 13 óra után lesznek elérhetők az NVI honlapján.

11:30

Napi cuki!

11:20

Semjén a magas részvételről

Sorskérdésekről kell döntenünk, ezért az a jó, ha minél több ember mondja el a véleményét - mondta Semjén Zsolt az ATV-nek, a magas részvételi arányról.

11:15

10:55

10:52

10:50

 A keresztény civilizációnk védelme a mostani választás tétje - mondta Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes, a KDNP elnöke vasárnap délelőtt újságíróknak.

    A politikus feleségével és édesanyjával érkezett szavazatát leadni a főváros II. kerületében található II. Rákóczi Ferenc Gimnáziumba. Megjegyezte: a keresztény civilizációnak azok is részesei, akik nem templomba járó emberek, nem tartják magukat vallásosnak. Ez a kultúra és civilizáció mindannyiunk közös öröksége - fűzte hozzá. 
    A nemzetpolitikáért felelős miniszterelnök-helyettes köszönetét fejezte ki a határon túli magyaroknak, akik - mint mondta - sokkal nagyobb számban regisztráltak, mint négy évvel ezelőtt. (MTI)

10:45

10:40

A legextrémebb szavazó álruhába bújt

10:15

Egy különleges szavazó. Joker arc Batman ruhában.

10:05

A választásra jogosultak 13,17 százaléka, 1 036 849 ember járult az urnákhoz a vasárnapi országgyűlési képviselő-választáson reggel 9 óráig a Nemzeti Választási Iroda (NVI) adatai szerint.

    A részvételi arány 9 órakor Békés megyében volt a legmagasabb, 15,34 százalék, ami 43 240 szavazót jelent. A legalacsonyabb részvételi arány Borsod-Abaúj-Zemplén megyében volt, 11,74 százalék, ebben a megyében 61 450-en voksoltak.
    A fővárosban a szavazók 11,1 százaléka, 151 197 választópolgár adta le szavazatát 9 óráig.
    Az 1998-as parlamenti választás első fordulójában 9,80 százalék, a 2002-es választáson 8,81 százalék szavazott 9 óráig. A 2006-os parlamenti választás első fordulójában a választásra jogosultak 11,39 százaléka, nyolc évvel ezelőtt 10,23 százalék, négy évvel ezelőtt pedig 9,50 százalék voksolt 9 óráig.
    Az NVI a nap folyamán kétóránként közöl összesítést a részvételi arányokról. A következő adatok 11 óra után lesznek elérhetők az NVI honlapján.

10:00

09:55

09:45

09:05

Szavazás Iborfián

Orbán Viktor már reggel leadta a szavazatát

08:17

Magyarország jövője a tét a parlamenti választáson - mondta Orbán Viktor miniszterelnök újságíróknak vasárnap kora reggel, miután leadta szavazatát Budapest XII. kerületében, a Zugligeti Általános Iskolában.

A kormányfő, a Fidesz elnöke - aki feleségével, Lévai Anikóval érkezett a szavazókörbe - úgy fogalmazott: "nemcsak pártokat, nemcsak kormányt, nemcsak miniszterelnököt, hanem jövőt választunk magunknak".

 "Ez egy komoly ország, ez egy nagy ország, ez egy olyan ország, amelyik amikor kellett, mindig kiállt magáért, úgyhogy bízhatunk az emberekben, én el fogom fogadni a döntésüket" - hangsúlyozta Orbán Viktor.

Szerinte egyébként ez nem a politikusok napja, hanem a választóké, és az ő döntésük előtt nem illendő mondani semmit.

A miniszterelnök annyit hozzátett, hogy mindkét szavazatát a Fideszre adta, mert "csak az a biztos", a voksolás után pedig folytatja a mozgósítási kampányt, ezért is szavazott kora reggel.

Egyúttal arra kért mindenkit, vegyen részt a választáson.

Külföldi újságírók több kérdést is feltettek neki Magyarország és az Európai Unió viszonyáról, ezekre azt felelte: Magyarország lojális tagja a nemzetközi szervezeteknek, a kormány az ország érdekeit képviseli, mert "szeretjük az országunkat, küzdünk a jövőjéért". Azt is mondta, hogy az EU nem Brüsszelt jelenti, hanem a nemzeti fővárosokat együtt.

07:00

A választásra jogosultak 2,24 százaléka, 176 087 ember járult az urnákhoz a vasárnapi országgyűlési képviselő-választáson reggel 7 óráig a Nemzeti Választási Iroda (NVI) adatai szerint.

    A részvételi arány 7 órakor Békés megyében volt a legmagasabb, 2,59 százalék, ami 7300 szavazót jelent. A legalacsonyabb részvételi arány Győr-Moson-Sopron megyében volt, 1,98 százalék, ebben a megyében 7124-en voksoltak.
    A fővárosban a szavazók 1,92 százaléka, 26 200 választópolgár adta le szavazatát 7 óráig.
    Az 1998-as parlamenti választás első fordulójában 1,87 százalék, a 2002-es választáson 1,41 százalék szavazott 7 óráig. A 2006-os parlamenti választás első fordulójában a választásra jogosultak 1,66 százaléka, nyolc évvel ezelőtt 1,61 százalék, négy évvel ezelőtt pedig 1,64 százalék voksolt 7 óráig.
    Az NVI a nap folyamán kétóránként közöl összesítést a részvételi arányokról. A következő adatok 9 óra után lesznek elérhetők az NVI honlapján.
 

06:10

Elkezdődött a szavazás - Nyíregyháza

Az első szavazó, Orosz Zoltán hitelesít egy urnát Nyíregyházán, a Debreceni Egyetem Egészségügyi Karán kialakított szavazókörben az országgyűlési képviselő-választáson 2018. április 8-án.

06:00 

Vasárnap reggel hat órakor megkezdődött a voksolás az ország 10 285 szavazókörében az országgyűlési képviselő-választáson, este hét óráig valamivel kevesebb mint 8 millió választópolgárt várnak az urnákhoz.

    Szavazni csak személyesen, érvényes személyazonosító igazolvánnyal és lakcímigazolvánnyal, vagy a lakcímet vagy személyi azonosítót tartalmazó személyazonosító igazolvánnyal lehet. 
    A választópolgár a személyazonosságát bármilyen típusú személyi igazolvánnyal igazolhatja. A szavazatszámláló bizottság elfogadja továbbá az 1998 végétől kiadott lézergravírozott útleveleket, valamint a kártyaformátumú jogosítványokat is. Fontos azonban, hogy ha a személyazonosító igazolvány nem tartalmazza a lakcímet, akkor a lakcímkártyára is szükség van a szavazáshoz.

* * *

Választással kapcsolatos további cikkeinket ide kattintva olvashatja el.

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17197948_auto_resized.jpg
origo.hu

Összejöhet a "magyaros" döntő a női kézilabda BL-ben

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27870_resized.jpg?avcount=1715114110
origo.hu

Legendás fenekét mutogatta Jennifer Lopez

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17195752_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Nem hiszed el, mivel lepte meg magyar szerelmét a világhírű dj - Fotó

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17197410_auto_resized.jpg
mandiner.hu

Schiffer András nyíltan közölte, hogy kit támogat Budapesten

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17195743_auto_resized.png
metropol.hu

Házasság első látásra: Andris a tenyerén hordozza Petrát – Itt a bizonyíték

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17193756_auto_resized.jpg
magyarnemzet.hu

Itt az amerikai bejelentés, ekkor kezdődik a harmadik világháború

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27872_resized.jpg?avcount=1715114110
origo.hu

Bikinis képeken mutatta meg hibátlan testét Balogh Edina

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17188558_auto_resized.jpg
mindmegette.hu

Ne a boltban vedd meg: ezeken a helyeken magad szedheted az epret!

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17196174_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Intenzív osztályra került a magyar legenda, haladéktalanul megműtötték

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27821_resized.jpg?avcount=1715114110
she.life.hu

Amikor beköszönt a jól ismert bakteriális „barát” (hirdetés)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27483_resized.jpg?avcount=1715114110
videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27828_resized.jpg?avcount=1715114110
azenkertem.beol.hu

Mutasd meg a gyönyörű veteményesed, virágos- vagy balkonkerted és nyerj 1 millió forintot!

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/05/sP0HBy05CF5JJVI_lzNHpdu9sB2Z_oiHc0fvRgyBhCY/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzIxMjNlZDIzNjVkNzRjY2Y5NWM3M2UzZjlmNjhjM2Fj.jpg
Daganat

Rettenetes hírt kapott a mindkét szemétől megfosztott kemecsei édesanya

https://cdn.borsonline.hu/2024/05/8JXD0gEALsFznGjbtEmmI31sfdwVbGYfkRRYYNe5tQg/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2UzYzdiMWRiOGFjNTQ4YmViMGQ4YjYwYWJkNzQxOGU5.jpg
Aktuális

"Olyan dolgokkal kezdte anyát zaklatni..." – hátborzongató részletek derültek ki, ezért ölhetett a szentesi gyilkos