Aktuális

Végre folyik a véred! – üvöltötte a 15 éves fiú, majd hátba szúrta Szabolcsot

Bors

Létrehozva: 2018.02.05.

Durva késelés tette tönkre néhány fiatal estéjét még múlt pénteken az egyik kisvárdai szórakozóhelyen. – A nagy tömegben hozzáértek egy sráchoz, aki egy nagyobb társasággal bulizott – mesélte a Borsnak egy anya, akinek a 24 éves fia, Szabolcs is súlyos sérüléseket szenvedett.

– Bár bocsánatot kértek, de a biztonságiak kitették őket, ahol aztán az említett „sértett” társaság rájuk támadt. A fiam barátját ütni kezdték, majd egy késsel megvágták az arcát és a nyakát. Csak egy centin múlott, hogy nem ért ütőeret. „Végre folyik a véred!” – üvöltötték, aztán Szabolcsot hátba szúrták, miután a másik fiam hárította a támadást. Kórházba került, két órán át műtötték. Nincs túl jó állapotban, azóta aludni sem tud rendesen – tette hozzá az aggódó édesanya, aki még a jegyzővel és a polgármesterrel is felvette a kapcsolatot.

A megyei rendőr-főkapitányság sajtóreferense a szon.hu-val közölte: Felfegyverkezve és csoportosan elkövetett garázdaság gyanúja miatt folytatnak eljárást két 15, és egy 16 éves kisvárdai ellen. A késsel támadó fiút őrizetbe is vették. Emellett szakértők bevonásával vizsgálják, hogy az eset kapcsán megvalósult-e súlyosabb bűncselekmény.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek