Aktuális

Öt éven keresztül erőszakolta fogyatékos ikerlányait

Bors

Létrehozva: 2018.02.23.

Egy újabb horror ház titkára derült fény az Egyesült Államokban ezen a héten. Február 22-én az amerikai rendőrség letartóztatta az 51 éves Jerry Lee Curryt Minneapolisban, akit azzal vádolnak, hogy az utóbbi öt évben folyamatosan éheztette, kínozta, láncra verte és megerőszakolta mentálisan beteg ikerlányait.

Az apának az egyik lányától tavaly októberben gyermeke született, amelyet a DNS vizsgálatok igazoltak. A férfit a Hennepin megyei börtönben tartják fogva, és az óvadékát 750 ezer dollárban állapították meg - adott hírt róla az amerikai CBS hírcsatorna.

Az ikerlányokat kutyapórázzal a saját hálószoba ajtajához kötözte, néha napokra. Seprűnyéllel és lapáttal rendszeresen verte őket. A tortúra akkor kezdődött, amikor az egyik lány 15 éves korában szexuálisan aktív lett.

Az egészségügyi hatóságok szerint a sérülésekből ítélve a lányokat rendszeresen kínozták. Mindkét lánynak mély sebek, vágások vannak a testén a láncoktól és a folyamatos ütlegeléstől.

Curry ügyét akkor kezdték el a rendőrök vizsgálni, amikor az egyik lánya elszökött otthonról és szociális munkásoknak elmondta, hogy fél hazamenni. Erre minden oka meg is volt, hiszen a szökésekor az egyik szemére már elveszítette a látását, és a hallása is megsérült, amikor korábban az apja a fejét a fülénél a padlóhoz verte.

Mindkét húszéves ikerlány mentálisan sérült, az őket kezelő pszichológusok szerint képtelenek lennének az önálló életre. A horror házból elhozták az ikerlányok 10 éves húgát is, aki a nyomozóknak elmondta, hogy az apja egyszer megütötte golfütővel és arra kényszerítette, hogy idősebb testvéreit verje.

Curry partnerét és az ikrek anyját, a 48 éves Sheila Wilsont szintén vádolja a hatóság az ügyben, és körözést adtak ki ellene.

A szülők alkalmi munkákból éltek, a szociális segélyt többnyire alkoholra és drogra költötték.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek