Aktuális

Elsírta magát József kisfia a Tescóban vett hamis legó miatt

Hu-Zo

Létrehozva: 2017.12.28.

Vége lett a „Jézuska hozza az ajándékot” idillnek egy dunaharaszti családnál. Tordai József egy rég vágyott Lego játékot vett nyolcéves fiának karácsonyra. Amikor a fiú felnyitotta az eredeti csomagolású dobozt, csak tavaly decemberi reklámújságokat és egy vacak legóhamisítványt talált benne. A meglepődött családtagok első reakciója az volt: vajon a blokk megvan? Ezzel azonban le is buktak a gyerek előtt, akiben még élt a Jézuska illúziója.

– Utólag azt remélem, sikerült vele elhitetni, hogy a manók hibáztak, ők cserélték el a dobozokat – mondta a Borsnak az édesapa, aki szerette volna a fiát meglepni ezzel a távirányítós Technic legóval, amit a budapesti Camponában található Tescóban 28-30 ezer forint helyett most ötvenszázalékos kedvezménnyel kínáltak.

– A fenyőt együtt díszítettük, hogy azzal várjuk a Jézuskát, majd elmentünk sétálni. Mire visszaértünk, ott voltak a fa alatt az ajándékok. Miután a fiam felnyitotta, annyira elkeseredett, hogy elsírta magát, és vigasztalhatatlan volt, pedig mindenki a kedvében szeretett volna járni – emlékezett József, aki a történetét feltette a Facebookra. Öten jelentkeztek, hogy hasonlóan jártak. Abban maradtak, nem a pénzt kérik vissza, nekik a játék kell.

– A Tescónál nagyon megértőek voltak. Bocsánatot kértek, és megígérték, hogy rövid időn belül megrendelik az árut, mert náluk már nincs raktáron – mesélte Tordai József. A Tesco sajtóosztályán megerősítették az apa által elmondottakat. Nyomkövetési rendszerüknek köszönhetően látják a termékek útját, ezért aztán hamar kiderülhet az is, hogy mi történt a legóval. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek