Aktuális

Sertések miatt sértődött vérig a tűsarkúban dagonyázó menyasszony

Bors

2017. augusztus 3. csütörtök 20:30

<p>A nő nem igazán örült annak, hogy disznók gyűrűjében kell kimondania a boldogító igen.</p>

Forrás: E4

A Nottinghamben élő Steph világ életében arról álmodozott, hogy valahol vidéken, tradicionális körülmények között tartják majd meg gyönyörűséges esküvőjét. A nagy eseményt a Ne mondd el a menyasszonynak című brit tévéműsor keretében szervezték meg, azonban vőlegénye, a tűzoltóként dolgozó Billy Grieves egy kicsit másképp értelmezte imádottja vágyait.

Ez lett az egész esemény veszte, ugyanis Steph nem repesett az örömtől, hogy a humor oltárán feláldozták az ő dédelgetett álmát. Billy ugyanis annak okán, hogy kedvesét Malackámnak is szokta becézni (mivel első randijukon a lány annyira teleette magát, hogy saját magát nevezte így), arra gondolt, a vidéki esküvő hangulatát sertésekkel dobja fel. Ötlete olyannyira elburjánzott, hogy végül a disznó lett az egész esemény központi alakja. A férfi ráadásul minderre 14 ezer fontot, azaz nagyjából 4,5 millió forintot költött.

A pénzből kibérelt egy sertéstelepet és 50 darab malacot. Az ajándékok és a torta is disznótémájú volt, de a leendő férj roppant sokat költött egyéb hülyeségekre is, míg a viccesnek szánt, malacos menyasszonyi ruhára és például az italokra nem pazarolt túl sok pénzt. Ráadásul még Guinness rekordot is akart dönteni azzal, hogy 50 malaccal csinál valami mutatványt, ez azonban nem sikerült.

A menyasszony azonban egyáltalán nem örült az egésznek, konkrétan szóba se akart állni Billyvel, amikor az oltárhoz vonultak. – Ez egy vicc. Szép, normális esküvőt akartam és nem tematikusat – nyilatkozta Steph. Az édesanyja szintén nem repesett az örömtől, elmondta, nem éppen erre számított legidősebb lánya esküvőjén.

Az egészet tetézte, hogy az eső is elkezdett hullani, Billy azonban így is optimista maradt, s arról beszélt, bár a rekord nem sikerült, azonban így is élete szerelmét vehette el feleségül. Steph végül azért valamelyest értékelte a férfi érőfeszítéseit, hogy emlékezetes esküvőjük legyen. Az lett, csak kicsit másként.

További cikkek

Tűz

Menekítik az embereket Budapesten, nagy a baj

Ez is érdekelhet

metropol.hu

Brutális hózápor csap le az országra, de van még egy rossz hírünk

likebalaton.hu

Ez az amerikai sorozatsztár forgatott a keszthelyi kastélyban

life.hu

5 észszerű és hasznos újévi fogadalom, amit érdemes betartanod

magyarnemzet.hu

Márki-Zay Péter saját közönségének hozzátartóin viccelődött

kisalfold.hu

Negatív rekord - mutatjuk az új fertőzöttek számát egyetlen nap alatt megyénkben

origo.hu

Különös tevehibrideket ábrázolnak az iraki templom falain

vg.hu

Diplomáciával próbálják megelőzni az ukrajnai háborút

life.hu

Ebben az 5 csillagjegyben születnek a legtehetségesebb emberek

nemzetisport.hu

NB I: Örülnék, ha állandó bajnokesélyes lenne a Puskás Akadémia – Hornyák Zsolt

origo.hu

Elszaladt egy raklap térkőért a tüzépre, az autójától mindenkinek elakadt a lélegzete

origo.hu

Óriási fordulat a kínai okostelefon-piacon