Aktuális

Terhes menyasszonnyal ilyen csúnyán még nem bánt el vőlegény

Bors

Létrehozva: 2017.06.13.

A Ryanair egyik járatán, amely Ibízáról Manchesterbe vitte a nyaralókat, egy férfi annyira részeg volt, hogy a barátnőjével szexelni kezdett az ülésen - írja a Daily Mail. A 31 éves Shaun Edmondson még arra sem vette a fáradságot, hogy kimenjen a hölggyel a mosdóba. A lap információ szerint a személyzet - bár érkezett panasz az utasok részéről - nem lépett közbe, hanem szó nélkül hagyta a dolgot. A párocska ráadásul az utastársaktól kért óvszer. Arról nem szól a fáma, hogy kaptak e.

A múlt pénteki aktusról készült videó bejárta az internetet, így derült ki, hogy az egyik főszereplő Shaun Edmondson, aki éppen a legénybúcsújáról ment haza. A történet még szomorúbb részlete, hogy mindeközben hathónapos terhes barátnője otthon várta. A 25 éves menyasszony, Jenna Ross állítólag tisztában van vele, hogy akinek a lánykéréskor igent mondott, egy nőcsábász, és a barátok szerint sosem hagy ki egy lehetőséget sem, de vélhetően ezzel ő sem számolt. 

A férfi egyébként séfként dolgozik egy a családjuk által üzemeltetett pubban. Ross hat éve van együtt ezzel a derék emberrel, és már látta a remek videót a csodálatos szerelméről. A szemtanúk az aktusról azt mesélték a lapoknak, hogy nem hitték el sokáig, hogy ez a két részeg ember tényleg közösülni fog a repülőn, de megtették. Először mindenki arra gondolt, viccelődnek, de aztán egyértelművé tették, hogy nem. 

A vőlegény nevelőapja bár látta a videót, nem szólt róla a fiatalembernek. Arról nincs információ, hogy a házasságot végül megköti e majd a pár, vagy ezzel befellegzett a kapcsolatnak.  

A légitársaság azt állítja, keresi a felelősöket, hiszen a személyzetnek közbe kellett volna lépnie.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek