Aktuális

Az utóbbi órákban „csak” hárman mondtak fel az Origónál

Bors

Létrehozva: 2017.04.19.

Felmondott az Origó fotórovatának vezetője, mert nem tűrte, hogy a múlthét szerdai Hősök terén tartott tüntetésről készített cikkükből valakik a saját képeiket kivették, és helyettük ismeretlen forrásból származó, manipulált képeket raktak be.

Ez az a kép, amely a kormánymédia szinte összes platformján megjelent más-más fotós neve alatt. Ostyáni Jánossal egyidőben felmondott a szerkesztőségi asszisztens Kovách Márta is – írta a 24.hu.

Szerdán mondott fel az Origo Tévé rovatának újságírója is, Vajda Judit – számolt be róla szintén a 24.hu. Vajdánál a szintén múltheti, Gulyás Mártonról szóló lejárató cikkel telt be a pohár.

Az elmúlt időben sorra mondanak fel a lap munkatársai: márciusban nyolc újságírót és szerkesztőt küldtek el, majd felmondott gasztrorovat, a filmklub, a gazdaságrovat egy-egy munkatársa, egy képszerkesztő, felállt a teljes techrovat, többen a sportrovatból, illetve az Unikornis csapata is felmondott – emlékeztetett a 24.hu, amely szerda délután megtudta, hogy az Origo címlapszerkesztője, Zsadon Béla is elhagyja a szerkesztőséget, visszavonul. A hírportál utolérte a korábban az Indexnél is munkálkodó Zsadont, aki nem akarta kommentálni távozását, mindössze annyit mondott, hogy elfáradt.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek