Aktuális

Ilyen se volt még: tejberizs mentett életet

Bors

Létrehozva: 2017.03.06.

Piggie nem messze az út mellett reszketett, amikor a közeli bolt tulajdonosa rátalált. A kis vaddisznó néhány órával korábban született, még a köldökzsinór is rajta volt, és magzatvizes volt a szőre - mesélte Alan Bowkett, aki miután rálelt azonnal betakarta, majd értesítette a beckfordi Vale Wildlife Kórházat és Rehabilitációs Központot. 

A brit vadmalacot nem tudni miért hagyta el az anyja, és pont ezért kétséges volt, hogy túl fogja e élni az árvaságot. Az állatnak tejberizst adtak, amelyet azonnal befalt és úgy tűnik, ma már rajong érte. A kórház szóvivője szerint Piggie a tej mellett kap tejberizst is, amelyet feltétel nélkül elfogad a kezdetek óta, tehát gyakorlatilag ennek köszönhetően maradt életben.

A bébi egy hét alatt 1 kg-ról 1,8 kg-ra hízott, amely bizton állítható: a tejberizsnek köszönhető. A szóvivő szerint már keresik is az új helyét, hogy minél nagyobb területen tudjon csatangolni, de a befogadónak a kamrájában komoly mennyiségű tejberizs konzerv kell hogy legyen - írja a Metro. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek