Aktuális

Börtönben marad a nagymama, akit meztelenül aláztak meg a rendőrök – videó

Bors

2017. január 13. péntek 21:30

Egy évet is a rácsok mögött maradhat az a brooklyni nagymama, akit azzal gyanúsítanak, hogy rátámadt egy rendőrre, miután a saját lakásából próbálták elszállítani, és még mindig meztelenül vitték végig a folyosón több tucat rendőr között.

Denise Stewart ügye most kezdődött meg a bíróságon, a rendőrök azért próbálták meg letartóztatni, mert megütötte a gyerekét. 12 éves lánya ugyanis azt állítja, hogy az anya és nővére a fejét és a kezeit verte egy övvel. 

Ráadásul a rendőrök azért voltak annyian, mert még szinte teljesen új tagjai voltak a testületnek, kevés, vagy semmilyen tapasztalattal nem rendelkeztek még.

Egyébként nem is emiatt az ügy miatt érkeztek ki a rendőrök, csak zajt hallottak a lakásából. Kopogtattak, és követelték, hogy nyissanak nekik ajtót.

Az 50 éves Stewart, aki oxigénpalackot kénytelen használni krónikus légúti betegsége miatt – és cukorbeteg is –, éppen a zuhanyból lépett ki, csak egy törölközővel tekerte körbe magát, mikor ajtót nyitott.

A felvételt egyik szomszédja készítette, amin látható, ahogy kihúzzák az ajtóból, leesik a törölközője, és csak egy bugyi marad rajta. Stewart fia és lánya próbált közbeavatkozni, őket is letartóztatták.

További cikkek

NASA

Döbbenetes felfedezést tett a NASA: Ez derült ki a Halálcsillag mélyéről

TRAGÉIDA

„Soha nem felejtem el a gázolaj szagát”- Kilencen haltak meg az M7-esen történt buszbalesetben

Ez is érdekelhet